Ana SayfaDizilerSurvivor'da ikinci yarı finale kimle kaldı? Kıbrıs'ı kimler garantiledi?

İlgili Postlar

Survivor’da ikinci yarı finale kimle kaldı? Kıbrıs’ı kimler garantiledi?

Survivor 2018’in dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki yarı finale kalmayı başaran iki yarışmacı belli oldu. Dominik’te oynanan son oyunda kıran kırana mücadele eden dört yarışmacıdan ikisi Kıbrıs’a gitmeye hak kazandı. Survivor 2018’de Kıbrıs’a kimler gidiyor? Sağanak yağmur altında verilen mücadelenin kazananı kimler oldu? Kıbrıs’ı kimler garantiledi? Yarı finale kimler gidiyor? Acun Ilıcalı’nın final öncesi yarışmacılara açıkladığı büyük sürpriz ne? Detaylar haberimizde…

Survivor Kıbrıs yarı finaline kimler kalacak?

Survivor yarı finali garantileyen ilk yarışmacı kim oldu?

Survivor 2018’in Dominik’ten yapılan son yayını dün akşam 110. bölüm ile TV8 ekranlarındaydı. Cuma günü gerçekleşecek olan büyük final öncesinde, Survivor’da son oyun oynandı. Yarışmacılar, sağanak yağmur altında mücadele ettiler. Finale yaklaşılan bugünlerde adada kalmayı başaran dört yarışmacı, yarı final koltuğuna direkt oturmak için kıran kırana mücadele etti. Oyunu kazanana ve yarı finale kalmayı garantileyen ilk isim, Hilmi Cem oldu.

Hilmi Cem İntepe Kimdir?

Survivor yarı finalin ikinci yarışmacısı kim oldu?

Yarı final için oynanan ikinci oyunda Turabi sakatlığından dolayı yarışamadı. Oyun, Anıl, Adem, Nagihan ve Damla arasında oynandı. Nagihan, ilk yarı final oyununda Adem ve Damla’yı yenmeyi başardı. Ancak, final oyununda Anıl’a yenildi. Anıl, Hilmi Cem ile birlikte Kıbrıs’ta gerçekleşecek yarı finale direkt katılmaya hak kazandı. Böylece, Hilmi Cem ve Anıl Kıbrıs’taki çeyrek finale katılmadan direkt Perşembe akşamı gerçekleşecek olan yarı finalde SMS oylamasına katılacak.

Survivor Anıl Berk Baki kimdir?

Survivor yarı final için SMS oylamasına kimler katılacak?

Nagihan, Adem, Turabi ve Damla da, Çarşamba akşamı Kıbrıs’ta gerçekleşecek olan yarı final SMS oylamasına katılacak. Yapılacak oylamada en fazla oyu almayı başaran iki yarışmacı, yarı finale çıkmaya hak kazanacak.

25 Haziran 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Zirvenin Sahibi Survivor Mı? Fatih Portakal İle Ana Haber Bülteni Mi? Şirinler 2 Mi? İşte detaylar…

Survivor’da son ödül ne olacak?

Acun Ilıcalı, final heyecanı yaşayan yarışmacılara büyük ödülü açıkladı. “Bu dönüş rotası için bir ödül oyunu olacak.” diyen Ilıcalı, Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümde son ödül oyununu kazananların Kıbrıs finali öncesinde Rusya’da düzenlenen Dünya Kupası’na gideceğini açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler