Ana SayfaDizilerErkenci Kuş ilk bölümü nasıl karşılandı? Dizi sevildi mi?

İlgili Postlar

Erkenci Kuş ilk bölümü nasıl karşılandı? Dizi sevildi mi?

Uzun zamandan beri tanıtımı yapılan Erkenci Kuş ilk bölümü ile dün akşam ekranlardaydı. Erkenci Kuş ilk bölümü nasıl tepki aldı? İşte detaylar.

Türkiye’de yaz dönemine giriş yapılırken kanallar da yaz dizileri ile ekranları doldurmaya başladı. Bu konuda ilk dizilerden birisi Erkenci Kuş olurken yeni dizi ilk bölümü ile düğün akşam ekranlara geldi. Yayın öncesinde tanıtımları ile birlikte dikkat çeken dizi, sosyal medyanın da gündemindeydi.

Erkenci Kuş başlamadan başrol eleştirildi!

Erkenci Kuş ilk bölümü nasıl değerlendirildi?

Star TV’de yayınlanan dizi Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolde olması nedeniyle uzun zamandan beri ilgi çekiyordu. Daha önce de benzer projelerde yer alan ikilinin bu projede birlikte yer alacak olması ve uyumlu görülmesi dizinin daha fazla izleneceğini düşündürürken, dizi ilk bölümü ile beklentileri büyük oranda karşıladı. Öyle ki dizinin yeni bölümü yayınlanmaya başlandıktan sonra kısa süre içerisinde sosyal medyanın en çok konuşulan konularından birisi oldu. Dizi için kullanıcılar değerlendirmeler yaptı.

Erkenci Kuş ilk bölümünde ne oldu?

Dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde reklam ajansında çalışmaya başlayan Sanem, yeni işi ve patronuna alışmaya çalışırken babasının yerine işlerin başına geçen Can ile tanışması ekranlara getirildi.

Erkenci Kuş için sosyal medyada yapılan bazı yorumlar ise şöyle;

-Süper ya

Demet Özdemir  dizi konuları; Çilek Kokusu fakir kız zengin adama aşık olur No:309 fakir kız zengin adama aşık olur Erkenci Kuş Fakir kız zengin adama aşık olur.

Demetin izlediğim ilk ve de galiba son olan tek dizisi SBSV idi. Hiç pişman değilim keşke daha uzun sürseydi.

Asıl yeteneği farklı olmasına rağmen başka bir işte çalışmak zorunda kalan fakir güzel kız ve yıllardır hayatına fakir bir kız girmesini bekleyen zengin yakışıklı patron ne kadar da farklı bir senaryo

Bakın gördünüz di mi? Dizideki güçlü, varlıklıi, patron gibi olan kadın ne hikmetse kötü kadın. Dizilerde empoze edilmeye çalışılan düşünce hep bu. Hiç değişmedi. İyi kadın olabilmesi için fakir, güçsüz, mıy mıy ve sakar olması gerekiyor.

Senaryosu zayıf bulundu

Dizi için izlenme konusunda beklentiler büyük oranda karşılanmış olsa da yorumlardan da anlaşılacağı üzere senaryo zayıf bulundu. Klasik yaz dizisi olarak değerlendirilen dizi için şu anda en büyük tehlike bu. Bu konuda önümüzdeki bölümler dizi için belirleyici olması bekleniyor.

Erkenci Kuş oyuncu kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler