Ana SayfaDizilerSurvivor Kıbrıs yarı finaline kimler kalacak?

İlgili Postlar

Survivor Kıbrıs yarı finaline kimler kalacak?

Survivor Kıbrıs yarı finaline sayılı günler kaldı. Peki, hangi yarışmacılar Survivor Kıbrıs yarı finaline kalacak? İşte Survivor’da son yaşananlar.

Türkiye’de aylardan beri yakından takip edilen Survivor’da son aşamalara gelindi. Dün akşam yapılan ada konseyi ile birlikte 27 Haziran ile 29 Haziran tarihleri arasında yapılacak Survivor Kıbrıs yarı finaline dair yeni detaylar paylaşılırken, 6 yarışmacının doğrudan Kıbrıs’a gideceği açıklandı. Bu açıklama sonrasında tüm yarışmacılarda büyük bir heyecan görülürken yapılan oylama sonrasında adadan elenen Hakan, bu büyük fırsatı elinden kaçırdı.

Hakan Hatipoğlu adadan elendi!

Survivor Kıbrıs yarı finaline kimler kalıyor?

Survivor büyük finali için şu anda kendini garantilemiş isimlerden birisi Adem. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda yarışmacıların büyük bir oyuna başlayacağı belirtilirken, bireysel olarak yarışmaların yapılacağı belirtildi. Bugün kazanacak olan yarışmacının direk yarı finale kalacağı açıklanırken, yarın kazanan kişi de yarı finalde olacak. Kalan 4 yarışmacı ise SMS oylamasına kalarak Kıbrıs için son şansını deneyecek.

Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Survivor Kıbrıs yarı finali sistemi değişti

Yarı finale çıkan isimler belirlendikten sonra ise Perşembe akşamı 4 isim finale kalabilmek adına birbirine karşı mücadele edecek. Cuma günü ise kalan son 2 isim arasında yapılacak şampiyonluk oylaması ile birlikte Survivor 2018’in kazanan ismi belli olacak.

Hakan’ın elenmesi çok üzdü

Kritik oylamada çok iddialı isimlerin potaya girmesi sonrasında kimin eleneceğine gözler çevrilirken adadan ayrılan ismin Hakan Hatipoğlu olması pek çok yarışmacıyı üzdü. Özelikle Nagihan en çok üzülen isimlerden birisi olurken Hakan’ın elenmesine çok üzüldüğünü söyleyerek duygularını dile getirdi. Konseyde açıklama yapan Anıl ise Hakan’ın gideceğini tahmin ettiğini ve bu durumu daha önceden kendisiyle paylaştığını da söyledi. Bu da ilginç bir detay olarak paylaşıldı.

Hakan Hatipoğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler