Ana SayfaDizilerSurvivor'a veda eden Berna'dan ilginç Turabi itirafı! 'Ben onu sevdim çünkü...'

İlgili Postlar

Survivor’a veda eden Berna’dan ilginç Turabi itirafı! ‘Ben onu sevdim çünkü…’

Survivor’a yeniden katılan fakat yaşadığı sakatlık nedeniyle adadan ayrılmak zorunda kalan Berna, Turabi için yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Survivor 2018 için başlangıçta kadroda yer almayan fakat sonrasında eksilen yarışmacılar yerine ada yaşamına dahil olan Berna yarışmaya şanssız bir şekilde veda etti. Yaşadığı sakatlık sonrasında Dominik’te ameliyat olan ve sonrasında Türkiye’ye dönen Berna, katıldığı programda yaptığı açıklamalarıyla dikkat çekti.

Adem ile Turabi arasında korkutan gerilim!

“Turabi’yi Seviyorum”

Survivor Panaroma programına katılan Berna Turabi’yi 2014 ve 2015 yıllarında da tanıdıktan sonra sevdiğini, şu anda da sevdiğini söyledi. Turabi’nin hiçbir şekilde oynamadığını ve kendisi olduğunu söyleyen Berna, belki de bu kadar doğallığın insanlara garip geldiğini ifade etti. Kızmak istediğinde kızan, hatalı olduğunda özür dileyen bir yarışmacı olarak Turabi’yi değerlendiren Berna, kadınlara karşı da son derece kibar ve hiçbir kadına laf söyletmeyen bir yapısı olduğunu belirtti.

Berna tarafından yapılan bu değerlendirmeler dikkat çekerken Berna kendisinin de sinirli bir yapısı olmasına karşın iyi anlaştıklarını söyledi. Bu açıklamalar programda oldukça dikkat çekti.

Survivor Berna Kimdir?

Survivor Turabi Kimdir?’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler