Ana SayfaKimdirBerna Canbeldek Kimdir?

İlgili Postlar

Berna Canbeldek Kimdir?

Survivor Berna Canbeldek kimdir? 2014-2015 sezonunda, Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasından tanıdığımız Berna Canbeldek; 2018 yılı ile yeniden Survivor’a katılacağı haberiyle gündemde. Peki Berna Canbeldek kimdir? Berna Canbeldek geçmişte neden diskalifiye oldu?

Survivor 2018 yarışmasının All Star takımında, geçtiğimiz haftalarda sakatlanan ve adaya veda etmek zorunda kalan Ecem’in yerine Berna Canbeldek’in katılacağı, Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu. Daha önce de Survior’a katılan ancak diskalifiye olarak adaya veda eden Berna, bu sezonda bakalım nasıl bir performans sergileyecek?

Acun Ilıcalı kimdir?

Survivor Ecem Karaağaç kimdir?



Bugün Doğan Ünlüler

Berna Canbeldek Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Berna Canbeldek, 1989 yılında doğmuştur. Aslen Bursalıdır. Türkiye’den Almanya’ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin’de yaşamaktadır.

Eğitim Hayatı ve Özel Yetenekleri

Survivor Berna, State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin’de eğitim almıştır. Dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates ile ilgilenmektedir. İyi derecede; Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşabilmektedir.

Nasıl ve Ne Zaman Tanındı?

2012 yılında, ilk kez ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasına katılarak TV ekranlarında tanınmaya başlamıştır.

2014 & 2015 ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yarışmasına katılmasıyla, performansı ile dikkatleri üzerine çeken Berna, geniş kitleler tarafından tanınmıştır. Yarışmadan diskalifiye olarak ayrılmıştır.

2017 yılında, yine Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp sunulan ‘Boxun Yıldızları’ yarışmasında ringe çıkmıştır.

Bu yıl ise; 2018 Survivor yarışmasında, All Star takımında yer alacaktır.

Berna, Daha Önce Survivor’dan Neden Diskalifiye Olmuştu?

Survivor 2014 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasındaki performansıyla beğenilen Berna Canbeldek, yarışmacı arkadaşı Sahra ile arasında çıkan kavganın ardından diskalifiye olarak adadan ayrılmıştı.

2018 Survivor All-Star Kadrosu Belli Oluyor!

Survivor 2018’e bir yarışmacı daha veda etti!

Berna Canbeldek, 2018 Survivor All Star’da

Bu sezon, Survivor 2018 yarışmasında; Ecem, All-Star takımına geçtikten sonra sakatlanmıştı. Acun Ilıcalı’nın; dün akşam Instagram’daki sürpriz açıklamasıyla, Ecem’in yerine Berna Canbeldek’in geçeceği resmen duyuruldu. İşte Acun Ilıcalı’nın yaptığı o paylaşım…

Berna Canbeldek Kimdir?

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler