Ana SayfaDizilerYasak Elma 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Yasak Elma 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yasak Elma 11. yeni bölüm fragmanı ile birlikte büyük bir merak uyandırmış durumda. Dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar.

Son dönemlerin yeni dizisi olarak sevilen ve takip edilmeye başlanan Yasak Elma yeni bölüm fragmanı ile konuşulmaya başlandı. Yeni bölümünde nelerin olacağı, hikayenin nasıl ilerleyeceği merak edilirken Yasak Elma 11. yeni bölüm fragmanı ile bazı ipuçları da izleyicilere verilmiş durumda.

Yasak Elma izleyenleri çıldırttı!

Yasak Elma 11. yeni bölüm fragmanı neler gösteriyor?

Yasak Elma 11. yeni bölüm fragmanında özellikle Ender’in Yıldız’a neler yapacağı konusunda ufak detaylara yer verilmiş durumda. Son bölümde tüm cemiyete Yıldız’ı rezil etmek için planlar yapan Ender, önemli bir plan yapacak. Alihan ile Zeynep arasında ise sular durulmaz. Ayrılık kararı ile adeta yıkılan Zeynep işten de ayrılmaya karar verir. Bu karar ise Alihan’ı mutlu etmez. Bu durum karşısında Alihan ile Zeynep arasında neler yaşanacağı ise yeni bölümde görülecek.

Yasak Elma 11. yeni bölüm fragmanı ise şöyle;

Yasak Elma Dizisi Hakkında

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna ve Eda Ece gibi önemli isimlerin başrollerde yer aldığı dizi projesi yayınlanmaya başladıktan kısa süre içerisinde izleyicilerden iyi dönüşler almaya başladı. Yayınlandığı günlerde yüksek izlenme oranları alan dizi, ikinci sezona da şimdiden göz kırpmayı başardı. Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan dizi, yine Pazartesi günü yeni bölümü ile ekranlara gelecek.

Yasak Elma dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler