Ana SayfaDizilerSurvivor'a Merve Aydın ve Mustafa kavgası damga vurdu

İlgili Postlar

Survivor’a Merve Aydın ve Mustafa kavgası damga vurdu

Dün akşam yayınlanan Survivor yeni bölümüne Merve Aydın ve Mustafa arasında yaşanan kavga damga vurdu. İkili isim uzun süre birbirine bağırdı.

Survivor 2018’de zorlu maraton başladı. Hızlı bir şekilde yapılacak elemeler ile birlikte final bölümüne geçilecek olan Survivor’da oyunlardaki stres de giderek artıyor. Dün akşam oynanan oyunlarda ünlüler takımının kaybetmesi üzerine çok sinirlenen Merve Aydın, bu konuda Mustafa Kemal ile ciddi bir tartışma yaşadı.

Mor oda ödülünü kaybettiler

Dün akşam mor oda ödül oyununda iki takım Adana kebap ve bulgur pilavı için yarıştı.  Yarışmayı kaybeden ünlüler oldukça sinirli görülürken sinirlerine hakim olamayan Merve Aydın ile Mustafa Kemal arasında yaşanan tartışma tüm adayı etkiledi. Mustafa Kemal, kendisine susmasını söyleyen Merve’ye karşı gelerek ‘Saçma sapan konuşma. Susmuyorum ne yapacaksın?’ dedi. Merve Aydın ise bu sözler üzerine ‘Kapa çeneni’ dedi.  İki ismin birbirine bağırarak birbirini susturmaya çalışması tüm detayları ile ekranlara getirildi. İkili ismin tartışması sonlanmayınca araya takım arkadaşları girdi ve sessizlik sağlandı.

Yarışmada gönüllüler takımına karşı üstünlük kurmayı başarmazken oyun 10-6 skorla bitti. Gönüllüler takımı kazandıkları oyun sonrasında mor odaya geçti. Odada Adana kebap ile bulgur pilavı yiyen gönüllüler, odanın keyfini çıkardı. Son ödül oyunlarının büyük bir bölümünü gönüllüler tarafından kazanılırken ödülü kazanarak karınlarını doyururken, oyunlardaki üstünlüğünü de arttırdı.

Survivor’da Hakan Hatipoğlu baba oluyor!

Merve Aydın kimdir?

Mustafa Kemal Uzun kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler