Ana SayfaDizilerThe Walking Dead dizisinde sürpriz ayrılık!

İlgili Postlar

The Walking Dead dizisinde sürpriz ayrılık!

2010 yılı itibari ile yayınlanmaya başlayan ve 8 sezondan beri en çok sevilen dizilerden birisi olmayı başaran The Walking Dead dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak.

Yayınlandığı ülke sınırlarını aşarak dünya genelinde ilgi gören ve pek çok farklı ülkede de resmi olarak yayınlanan The Walking Dead dizisinde 8. Sezon ekranlara geliyor. Yayınlanacak yeni bölümlerde yaşanacak değişiklik hakkında son dönemlerde çok farklı iddialar gündeme gelirken, dizinin 9. sezonunda başrol oyuncusu Andrew Lincoln’un dizide yer almayacağı iddia edildi. Özellikle son sezonlarda reytinglerde yaşanan düşüş nedeniyle hem dizi ekibinin hem de oyuncuların kafalarında soru işareti olduğu uzun zamandan beri konuşuluyordu. Şerif Rick Grimes karakterini canlandıran Andrew Lincoln dizinin başkarakterlerinden birisi olurken, oyuncunun ayrılacak olması ciddi bir kan kaybı olarak nitelendirildi.

Başka oyuncular da ayrılabilir

Dizi için önceden gelen bilgilerde Andrew Lincoln dışında farklı karakterlerin de ayrılabileceği belirtilmişti. Bu iddialarda özellikle Maggie Greene karakteri ile tanınan Lauren Cohan‘ın ayrılacağı belirtilmişti. Tüm bu iddialar dizide işlerin yolunda gitmediğini gösterirken önümüzdeki günlerde detayların netleşmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler