Ana SayfaDizilerYasemin Allen Rus ajanı oynayacak

İlgili Postlar

Yasemin Allen Rus ajanı oynayacak

Türkiye’nin önemli oyuncuları arasında yer alan Yasemin Allen’in yeniden yabancı bir projede yer alacağı açıklandı. Oyuncu Rus ajanı canlandıracak.

Türkiye’de PuHU TV’de yayınlanan Fİ dizisiyle adını tekrar duyuran Yasemin Allen, şimdilerde ise yeni bir proje için hazırlanıyor. ABD-İngiltere ortak yapımı Strike Back dizisiyle uluslararası projede yer alacak Yasemin Allen, hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye’deki mevcut şartlarda kendisine uygun çok fazla rol bulamayan oyuncunun bu nedenle yabancı projelere ağırlık verdiği öğrenilirken dizinin ana kadrosunda yer alan oyuncu, diziyle birlikte dünya genelinde takip edilecek.

Yasemin Allen’in bacakları görenleri şaşırtıyor!

Kariyerine yurt dışında devam edecek

53 farklı ülkede yayınlanacak olan dizi için beklentiler oldukça yüksek olurken Yasemin Allen gibi bir oyuncunun kadroda yer alması aynı zamanda dizinin Türkiye’de de dikkat çekmesini sağlayacak. Yasemin Allen dışında Warren Brown, Daniel macPherson ve Alin Sumarwata gibi oyuncular dizide yer alacak. Dizide Yasemin Allen tarafından canlandırılacak karakter ise gizemli, tehlikeli bir Rus ajan olacak. Katrina Zarkova ismiyle dizide görülecek olan dizi için şu anda ilk bölüm çekimleri başlamış durumda. Malezya gibi farklı bölgelerde yapılacak çekimlerin Eylül ayına kadar devam edeceği belirtilirken dizinin ilk sezon performansı sonrasında çekim planları yapılacak.

Strike Back konusu ne?

Strike Back adlı dizide bir komando ile ajan arasındaki maceralar aktarılacak. Dizi konu itibari ile oldukça dikkat çekerken dizinin birkaç sezon oynaması bekleniyor.

Yasemin Allen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler