Ana SayfaDizilerÇukur'da Selim'i harcayacaklar mı?

İlgili Postlar

Çukur’da Selim’i harcayacaklar mı?

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur için Mesut Yar’ın son yazdıkları kafaları karıştırdı. Selim’i harcayacaklar mı?

Türkiye’nin önemli televizyon eleştirmenlerinden birisi olan Mesut Yar, köşe yazıları ile yakından takip ediliyor. Kulislerde konuşulanları ve gelen önemli bilgileri takipçileri ile paylaşarak yaşanacak olaylarla ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Mesut Yar, son olarak Çukur’u köşesine taşıdı. Çukur dizisinde final öncesinde nelerin yaşanacağı merak edilirken, Selim ile ilgili önemli detaylara yer veren Mesut Yar, Selim’in harcanma ihtimaline vurgu yaparak böyle bir durumun olabileceğine dikkat çekti.

Çukur’da neler olacak?

Harcarsınız İzlemem başlığı ile köşesinde Çukur ile ilgili bilgiler veren Mesut Yar, Çukur dizisinde her karakterine kendisine göre bir özelliğinin olduğu ve her karakterin zekasının dikkat çektiğini söyledi. Selim’in dizideki tüm karakterlerden çok daha zeki olduğunu söyleyen Mesut Yar, ”Kimse bana ‘siz hepiniz ben tek’ diyebilecek kadar cesur ‘Selim’in IQ derecesine sahipmiş gibi gelmedi. Ne ‘Yamaç’, ne ‘Vartolu’, ne ‘Beyefendi’ ne de artık aklınıza kim gelirse.” dedi. Bu sözleri ile Selim’in dizideki etkisine ve zekasına yönelen Mesut Yar, yazının en altına düştüğü notta “Önümüzdeki bölümde Selim’i harcarsanız hatırım kalır. Valla daha da Çukur’a gelmem!” dedi. Mesut Yar tarafından yapılan bu küçük hatırlatma kafalarda karışıklık yarattı.

Selim’e bir şey mi olacak?

Dizi için yayınlanan fragman ve mevcut hikaye doğrultusunda Selim’in ne olacağı ve dizide yer alıp almayacağı merak edilirken Mesut Yar’ın böyle bir ihtimale yönelik ifadeler kullanması dizi takipçilerinin de meraklandırdı.

Çukur dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler