Ana SayfaDizilerSurvivor 2018'de Turabi, Adem ve Nihat Doğan "En güçlü benim" kavgası!

İlgili Postlar

Survivor 2018’de Turabi, Adem ve Nihat Doğan “En güçlü benim” kavgası!

Yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapan Survivor 2018’de ilk tartışma gerçekleşti. All Star takımından Turabi, Adem ve Nihat Doğan arasında güç tartışması çıktı. “Hilmi Cem, Murat ve ben en güçlüleriz.” diyen Turabi’ye Adem Kılıçcı ve Nihat Doğan’dan sert tepki. Survivor 2018 olayları hızlı başladı. Detaylar haberimizde…

Survivor’da güç tartışması

Survivor 2018’in Pazar akşamı yayınlanan ikinci bölümünde All Star Ünlüler takımı ödül oyununu kaybetmişti. 10 – 7 yenilen All Star takımında, sinirler gerildi. Turabi, Adem Kılıçcı ve Nihat Doğan arasında güç tartışması yaşandı.

Turabi: Hilmi Cem, Murat ve ben en güçlüleriz

Ödül oyunu sırasında bir eşleştirmede dışarıda bırakılan Turabi, bu duruma tepki gösterdi. “Dışarda kalmamla iki puan gitti.” diyen Turabi, “Hilmi Cem, Murat ve ben en güçlüleriz.” diyerek “En hızlı konularla ilgili eğer bir şikayeti olan varsa, bunu yüzüme konuşmayıp da arkamdan konuşuyorsao onun karakteridir veya olmayan karakteridir. Benim yüzüme karşı bir şey konuşmuyor en hızlılarda ben çıkıyorum bir kişi de çıkıp karşıma bir şey söylemiyor.” dedi.

Neye göre güçlüsünüz? Benden kim güçlü?

Turabi’nin kafasına göre takımın en güçlü erkeklerini sayasına tepki gösteren Adem Kılıçcı, “Sadece skorsal anlamda kaybettik ama mücadelemiz güzeldi. Turabi’nin dışarıda kalması erkekler olarak yanlış strateji yaptığımızı gösteriyor. Turabi ‘Biz güçlüler ben,Hilmi ve Murat’ demesi beni rahatsız etti. Neye göre güçlüsünüz? Benden kim güçlü? Daha oyunlar başlamadı toplam 3 tane oyun oynadık.” diye konuştu.

Burada herkes güçlü

Nihat Doğan’dan da Turabi Çamkıran’a sert tepki geldi. Kendisinin oyunlarda, sporculardan daha önde geldiğini savunan Nihat Doğan ise, “Burada herkes güçlü. Ben buna karşıyım.” diyerek Turabi’ye tepkisini gösterdi.

İkinci ödül oyununu All Star kazandı

Survivor 2018’deki ikinci yarışmanın pirinç ödülünü, All Star takımı 5 – 2’lik skorla kazandı. Bu ödül, ünlüler takımına çok moral verdi. Tabi, öte yandan ödül oyununu kaybeden gönüllüler takımı da yıkım yaşadı.

Survivor 2018, yeni sezonunda yayın günlerinde değişikliğe gitti. Artık, cumartesinden başlayıp pazartesi gecesine kadar yeni bölümleri ile yayınlanıyor.

Turabi Çamkıran kimdir?

Adem Kılıçcı kimdir?

Nihat Doğan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler