Ana SayfaDizilerPopstar Alaturka Ekranlara Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Popstar Alaturka Ekranlara Geri Dönüyor!

Bir dönemin efsane yarışması Popstar Alaturka yeniden ekranlara dönüyor! Yarışma programının, son dönemlerde tekrar başlayacağı yönünde birçok iddialar ortaya atılmıştı. Ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı artık netlik kazanan program, yakında Kanal D’de ekranlara geliyor! Ve nihayet, merakla beklenilen müzik yarışması için geri sayım başlamış bulunuyor.

2003 yılında ilk kez Kanal D’de “Popstar” adıyla başlayan yarışma programı, daha sonrasında; Popstar Alaturka, Popstar Türkiye ve Popstar Best isimleriyle ve farklı versiyonlarıyla karşımıza çıkmıştı. Müzik yarışması sevenler için Popstar Alaturka, mart ayında Kanal D’de sevenleriyle tekrar buluşuyor ve TV ekranlarına yeni bir alternatif daha sunuyor.

2018 Popstar Alaturka Jürileri Kimler?

Popstar yarışmalarındaki jüri üyeliğiyle fenomen olan Armağan Çağlayan; sivri dilli ve eleştirel üslubuyla elbette ki programın demir başı ve olmazsa olmazları arasında bulunuyor. Yarışma alaturka müzik tarzında olunca da tabi ki Bülent Ersoy, bilirkişi olarak yerini yeniden koruyor.

Popstar Alaturka’da Armağan Çağlayan ve Bülent Ersoy’a; 2006-2009 sezonunda jüri üyesi olarak, Orhan Gencebay ve Ebru Gündeş eşlik etmişti. Sonrasında; Gülben Ergen ve Metin Akpınar yer aldı. Yarışmanın, 2013 yılında yayınlanan son sezonunda ise Orhan Gencebay, Serdar Ortaç ve Demet Akalın jüri olarak katılmıştı.

Popstar Alaturka Ekranlara Geri Dönüyor!

Önümüzdeki ay ekranlara gelecek olan yarışmada jüri üyesi olarak Armağan Çağlayan ve Bülent Ersoy’a Deniz Seki ve Can Bonomo eşlik edecek. 15 yıl aradan sonra Deniz Seki ve Armağan Çağlayan’ın yeniden bir araya gelmesi, bu kez; nasıl bir sinerji oluşturacak çok merak ediliyor?

Peki Yarışma Ne Zaman Başlıyor?

Kanal D’den aldığımız bilgilere göre; sabırsızlıkla beklenilen yarışmaya katılım için başvurular başlamış bulunuyor. İlk elemelerine; 15 Şubat’ta başlanacak olan yarışma programı; 7 Mart 2018 Çarşamba günü ekranlara gelecek.

Her hafta, 10 yarışmacının mücadele edeceği programda, jüri oylaması ile beraber kanald.com.tr adresi üzerinden izleyiciler de ücretsiz oylama yapabilecekler. İşte, yeni yayınlanan Popstar Alaturka fragmanı…

http://www.youtube.com/watch?v=0m2ijyWoIUE

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler