Ana SayfaDizilerSiyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İlgili Postlar

Siyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk dizisinin 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Romantik anlar yalamaya başlayan Aslı ve Ferhat, yeni bölümde neler yaşayacak? Dizinin son bölümünün ardından Siyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde…

Siyah Beyaz Aşk dizisinin son bölümünde neler yaşanmıştı?

Merakla beklenen Siyah Beyaz Aşk dizisinin son bölümü 12 Şubat Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlandı. Dizide, Aslı’nın Ferhat’ı terk etmesi sonrasında Ferhat’ın durumu kabullenemeyerek aşkına sahip çıkması dikkat çekti. Aslı’ya olan aşkı karşısında daha fazla direnemeyen Ferhat, Aslı’ya duyduğu bu aşkı artık doyasıya yaşadı. Aslı ve Ferhat arasında romantizm dolu anlar yaşandı. Bu anlar, diziye damga vurdu. Sonunda, birbirlerine karşı duydukları bitip tükenmez aşkları uğrunda karşılarına çıkan tüm engeller ile tek tek savaşmaya karar verirler. Gülsüm ve Abidin ise, hayatlarını birleştirmek üzere hazırlıklara başladılar. Abidin ve Gülsüm’e de hiç beklemedikleri bir kişiden yardım geldi.

Siyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tutkunlarının merakla beklediği Siyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sizlere sunacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler