Ana SayfaDizilerSurvivor 2018'de Hakan, Turabi'ye hesap sordu: Eşimin ismini neden kazıdın? Büyük kavganın...

İlgili Postlar

Survivor 2018’de Hakan, Turabi’ye hesap sordu: Eşimin ismini neden kazıdın? Büyük kavganın detayları…

Survivor 2018’de büyük gerginlik yaşandı. Yarışmada sinirler iyice gerilmişken, her an yeni tartışmalara gebe. Bu defa da, Hakan ve Turabi gerginlik yaşadı. Gerginliği detayları haberimizde…

Survivor 2018 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Son elemenin şok eleme adayları kimler?

Hakan Hatipoğlu ve Turabi arasında gerginlik

Survivor 2018’de sona doğru yaklaşılmışken, yarışmanın son bölümünde Hakan ve Turabi arasında gerginlik yaşandı. Hakan Hatipoğlu, barakaya kazıdığı eşinin ismini silen Turabi’ye hesap sordu. Hakan, Turabi’ye şok sözler etti.

1 Haziran 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı? Zirvede Arka Sokaklar Mı? Aşk Ve Mavi Mi? İstanbullu Gelin Mi Yer Aldı? İşte Detaylar…

Hakan: Turabi bu da sana ders olsun!

Hakan Hatipoğlu, konseyde söz alarak Turabi’nin yaptığı olayı ve neden kızdığını anlatmaya başladı. Hakan Hatipoğlu, kaldığı barakada kendini çok aç hissettiği ve eşini çok özlediği bir anda barakanın girişinde bulunan direğe eşi Gizem Hatipoğlu’nun ismini kazıdığını, oyunları kazanamadıkları için on gün boyunca orada kaldığından dolayı sürekli eşinin ismine bakarak kendini teselli ettiğini söyledi. Ancak, Turabi’nin oyun sonrasında o barakaya gittiğinde Hakan’ın eşinin ismini yazdığı yeri kazıdığını belirtti.

Turabi Çamkıran Kimdir?

Turabi’nin hep kimsenin özel hayatına kimsenin karışmaya hakkı olmadığını, herkesin birbirinin özel hayatına saygı duyması gerektiğini söylediğini ifade eden Hakan Hatipoğlu, “Eğer birbirimizin özel hayatına saygılı olacaksak, birbirimizin eşine, annesine, babasına, akranlarına bu şekilde hareketlerle gelmemiz lazım.” dedi. Sözlerine devam eden Hakan Hatipoğlu, “Bence Turabi bu da sana bir ders olsun. Bir daha da böyle bir şey kimseye yapma.” dedi. Hakan Hatipoğlu’nun konuşması sırasında oldukça gergin olduğu gözlendi.

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Survivor 2018’de oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında eleme adayları da belli olmaya başladı. Eleme potasına ilk giren Turabi ve Ümit Karan oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler