Ana SayfaDizilerSurvivor 2018 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Son elemenin şok eleme adayları kimler?

İlgili Postlar

Survivor 2018 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Son elemenin şok eleme adayları kimler?

Survivor 2018’de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor’daki son elemenin adayları kimler oldu? Eleme potasına giren şoke eden isimler kimler? Detaylar haberimizde…

Survivor 85. Bölüm Yeni Bölümde Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2018 son bölümde neler yaşandı?

Survivor 2018’in bu akşam yayınlanan bölümünde, dokunulmazlık oyunu oynandı. Sona yaklaşılırken, gelinen kritik günlerde yarışmacılar kıran kırana mücadele ediyor. Şampiyonluğa bu kadar çok yaklaşmışken, hiçbir yarışmacı Survivor hayallerine veda etmek istemiyor. Böylelikle, Survivor parkurları zorlu mücadelelere sahne oluyor.

1 Haziran 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı? Zirvede Arka Sokaklar Mı? Aşk Ve Mavi Mi? İstanbullu Gelin Mi Yer Aldı? İşte Detaylar…

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor’da her zaman olduğu gibi bu bölümde de çetin bir mücadele söz konusuydu. Yarışmacılar, kıran kırana mücadele edip, parkuru zorladılar. Ünlüler ve gönüllüler takımının nefes kesen mücadelesinin kazananı, 10 – 9 skorla gönüllüler takımı oldu. Oyunun ardından, Acun Ilıcalı dokunulmazlık sembolünü Hilmi Cem’e verdi.

26 Mayıs Reyting Sonuçları Açıklandı! Peki zirvede yerini kim aldı? Şampiyonlar ligi karşılaşması mı? Survivor mı? Yeni Gelin dizisi mi? İşte detaylar…

Survivor’da bireysel dokunulmazlık oyununu ki kazandı?

Ünlüler takımı, dokunulmazlık oyununu kaybetmelerinin ardından bireysel dokunulmazlık için mücadele ettiler. Yine, her zaman olduğu gibi bireysel dokunulmazlık için denge oyunu oynandı. Zorlu mücadelenin ardından kazanan Mustafa Kemal oldu. Dokunulmazlık kolyesinin sahibi olan Mustafa Kemal, hem eleme potasına girmekten kurtuldu, hem de eleme potasına bir isim vermeye hak kazandı.

Survivor’da eleme adayları kimler?

Survivor 2018’de eleme potasına giren isimler belli olmaya başladı. Eleme potasına girecek isimlerden ilki belli olurken, en çok ismi yazılan Turabi oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununun ardından dokunulmazlık kolyesinin sahibi olan Mustafa Kemal, eleme potasına Ümit Karan’ın adını yazdırdı. Böylece, Turabi ve Ümit Karan, eleme potasına giren ilk isimler oldu.

Survivor’da sona doğru yaklaşıldı. Yarışmanın finaline sayılı günler kala, yarışmacılar şampiyonluk heyecanı yaşamaya başladı. Kıbrıs’a bu kadar yaklaşmışken, hiç kimse yarışmadan elenmek, Survivor ve şampiyonluğa veda etmek istemiyor. Bununla birlikte parkurlarda mücadeleler daha da zorlu oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler