Ana SayfaDizilerYasak Elma'da bu hafta kim hangi kıyafeti giydi?

İlgili Postlar

Yasak Elma’da bu hafta kim hangi kıyafeti giydi?

Ekranların popüler dizilerinden birisi olan Yasak Elma oyuncuların kıyafetleriyle de gündeme gelir. Yasak Elma’da bu hafta kim hangi kıyafeti giydi?

Bu hafta 11. bölümü ile ekranlara gelen Yasak Elma’da dizinin konusu kadar oyuncuların giydiği kıyafetler de konuşuluyor. Dizi sonrasında yapılan araştırmalarda Yasak Elma’daki oyuncuların hangi markaları takip ettiği görülürken, en çok dikkat çeken isim Ender rolüyle Şevval Sam oldu. Her bölümde olduğu gibi bu bölümde de birbirinden iddialı kıyafetlerle görülen Şevval Sam, her hafta olduğu gibi bu hafta da en çok beğeni alan isim oldu. Şevval Sam kadar dizide yer alan diğer oyuncular Eda Ece ve Ayşegül Çınar da yine giydikleri kıyafetlerle büyük bir beğeni topladı.

Yasak Elma dizisinde oyunculara kıyafet tepkisi!

Ender ne giydi?

Ender bu hafta özel bir tasarımla görüldü. Sarı ceketiyle dikkat çeken Ender, 174 Euro değerindeki gözlüğüyle de kıyafetini tamamladı. Üstelik farklı sahnede aynı model gözlüğün farklı renkteki modeliyle görülen Ender, uyumuyla dikkat çekti. Oyuncu diğer sahnelerde ise İpekyol’un 499 TL’lik yaz elbisesiyle görüldü.

Lila Argun ne giydi?

Ayşegül Çınar ise Lila Argun karakteriyle, oldukça hareketli tercihler yaptı. adL marka kıyafeti ile doğum günü sahnesinde yer alan Argun, 599,90 TL’lik kıyafet giydi.

Eda Ece ne giydi?

Eda Ece tarafından canlandırılan Yıldız karakteri ise Yasemin Pekkan imzalı kombinle oldukça şıktı. Çanta ise Bestemsu Bag.

Yasak Elma oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler