Ana SayfaDizilerYasak Elma'da oyuncuların kıyafetlerine tepki var!

İlgili Postlar

Yasak Elma’da oyuncuların kıyafetlerine tepki var!

Her gün farklı bir durum ile gündeme gelen Yasak Elma’da bu sefer kıyafetler gündemde. İşte dizideki kıyafetlerle ilgili izleyenlerin yaptığı değerlendirmeler.

Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma, konusu kadar içeriğindeki gelişmelerle de dikkat çekiyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan 11. bölümü ile birlikte en çok izlenen dizilerden birisi olan Yasak Elma’da reytingler beklentilerin de üzerine çıkarken, bu konuda bazı küçük noktalar da izleyicilerin gözünden kaçmamış durumda.

Yasak Elma’nın Alihan’ının başı dertte!

Zeynep giyim tarzıyla beğenilmiyor

Dizide iki aşık olan Yıldız ve Ender çifti, gözde olduğu kadar özellikle Zeynep giyim tercihleri nedeniyle izleyiciyle bir türlü barışamamış durumda. Öyle ki Zeynep’in giyim tarzı dizide sürekli eleştirilere neden oluyor. Sevda Erginci tarafından canlandırılan Zeynep karakteri için özellikle 11. bölüm sonrasında bu eleştiriler daha da arttı.

Zeynep için sosyal medyada yapılan değerlendirmeler ise şöyle;

“Şu Zeynep ne zaman giyim tarzını değiştirecek çok merak ediyorum”

“Zeynep’i böyle emekli mürebbiye gibi giydirmek zorunda mısınız!”

“Yıldız çok güzel olmuş, Zeynep yine aynı Kezban gibi. Şu kızı güzel giydirin ya! Zehra bile ondan güzel giyiniyor!”

Alihan da nasibini aldı

Zeynep gibi dizideki bir diğer karakter Alihan da eleştirilerden nasibini aldı. Şirket patronu ve aynı zamanda varlıklı bir isim olan Alihan’ın bu kadar kötü giyinmesi tepki çekti. Bu konuda en çok beğeni toplayan eleştiri ise şöyle; “Alihan’a takım elbise ne kadar çok yakışıyorsa da diğer kıyafetler bir o kadar berbat ötesi partide giydiği siyah kotun haline bak ya resmen ağlıyor, diz kısmı çıkmış, çok kullanmadan kaynaklı eklem bölgeleri beyazlamış, spor tişörtleri ise tam çöpe atmayım yazık cam silerim diye saklanılası cinsten!”

Dizide Şevval Sam’ın canlandırdığı Ender karakteri ise giyimi ile en çok beğenilen isim oldu. Eleştirilen kıyafetler ise şöyle;

Yasak Elma oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler