Ana SayfaDizilerBeyaz Show sevenlerine müjde!

İlgili Postlar

Beyaz Show sevenlerine müjde!

Beyaz Show sevenlerine müjdeli haber! Beyaz Show’un yeni kanalı belli oldu. Beyaz Show hangi kanalda yayınlanacak? Kanal D ile bütünleşen Beyaz Show, hangi kanala transfer oldu? Detaylar haberimizde…

Kanal D Yönetimi Beyaz Show’un Yayın Hayatına Devam Ettiğini Açıkladı

Beyaz Show’un akıbeti ne olacak?

Neredeyse çeyrek asırdır, tam 22 yıldır Kanal D ekranlarında yayınlanan, Türkiye’nin en uzun soluklu şov programı olarak televizyon tarihine adını yazdıran şov programı Beyaz Show, geçtiğimiz haftalarda aniden yayından kaldırıldı. Hayranlarını üzen Beyaz Show’un akıbeti belli oldu.

Beyazıt Öztürk kimdir?

Beyaz Show hangi kanalda?

İddialara göre; ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün kanalın el değiştirmesinin ardından Kalan D ile olan ilişkisini sonlandırdı. Fox TV’de Beyazıt Öztürk’e bir teklif götürdü. Beyazıt Öztürk ve Fox TV arasında geçen görüşmeler olumlu yönde ilerliyor. Böylelikle, Beyaz Show kaldığı yerden yeni sezonda Fox TV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

Konu hakkında bir yazı kaleme alan Mesut Yar, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Ara verdiği dönemlerde ve yaz sezonunda Beyazıt Öztürk yurt dışı turneleri yapardı. Anladığım kadarıyla turneler son hız devam edecek… Şimdilik New York’ta enerji toplayan Beyaz, şovuyla anılan birkaç isimle birlikte yarı müzikal yarı da talk şov niteliğindeki gösterisini dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan Türklerle buluşturacak…

Kanal D, ekran klasiklerinden sayılan “Beyaz Show”u sonlandırma kararı almıştı. Akabinde Beyaz’ın görüşmeleri de başladı. Taraflar reddedecek ama bir ulusal kanalla yapılan görüşme mevcut. Ne yazık ki sonuç alınamamış… Sonrası mı? Sırada yine ulusal ve eğlence ağırlıklı iki kanal var. Onlarla el sıkışılırsa Beyaz çok değil birkaç ay sonra yine ekranda.

Kanal D’den Beyazıt Öztürk açıklaması

Öte yandan, Beyaz Show hakkında gündeme gelen iddiaların ardından Kanal D yönetimi de bir açıklama yayınlayarak ünlü şovmen Beyazıt Öztürk ile ilişkilerinin sonlanmadığını ifade etmişti. Kanal D yönetimi, Beyazıt Öztürk açıklamasında “Son günlerde Beyazıt Öztürk ün Kanal D den ayrıldığına dair çıkan haberler asılsızdır. 22 yıldır ekran yüzümüz olan Beyazıt Öztürk ile bundan sonrası için de görüşmelerimiz devam etmektedir.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler