Ana SayfaDizilerSurvivor'da büyük kavga! Turabi'den Hakan'a olay sözler! Olay gittikçe büyüyor...

İlgili Postlar

Survivor’da büyük kavga! Turabi’den Hakan’a olay sözler! Olay gittikçe büyüyor…

Survivor 2018’de ipler gerildi. Hakan Hatipoğlu ve Turabi Çamkıran arasında büyük kavga yaşandı. Hakan Turabi kavgası, Survivor ada konseyine damgasını vurdu. Detaylar haberimizde…

Survivor 2018’de Hakan, Turabi’ye hesap sordu: Eşimin ismini neden kazıdın? Büyük kavganın detayları…

Turabi ve Hakan kavgası

Survivor 2018’de bu akşam yapılan ada konseyinde ortalık karıştı. Hakan Hatipoğlu ve Turabi Çamkıran birbirine girdi. Hakan Hatipoğlu, konseyde söz aldı ve Turabi’yi hedef alan sözler etti. Hakan, kaldığı barakanın girişinde bulunan direğe kendini çok aç hissettiği ve eşini çok özlediği bir anda ismini kazıdığını anlattı. Sonrasında, on gün boyunca kendinieşi Gizem Hatipoğlu’nun ismine bakarak teselli ettiğini söyledi. Hakan, ödül oyunu sonrasında barakaların değişmesi ile Turabi’nin o barakaya gittiğini, barakadaki eşinin ismini sildiğini anlattı. Bu olaya çok kızdığını ifade eden Hakan, Turabi’nin sık sık herkesin birbirinin özel hayatına saygılı olması gerektiğini söylediğini belirterek “Eğer birbirimizin özel hayatına saygılı olacaksak, birbirimizin eşine, annesine, babasına, akranlarına bu şekilde hareketlerle gelmemiz lazım.” diye konuştu. Konuşmasına ara vermeden devam eden Hakan Hatipoğlu, “Bence Turabi bu da sana bir ders olsun. Bir daha da böyle bir şey kimseye yapma.” dedi.

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Turabi’den Hakan’a sert yanıt

Hakan Hatipoğlu’nun sözlerinin ardından söz alan Turabi Çamkıran, “Benim kesinlikle kimsenin özel hayatına, eşine asla bir saygısızlığım olmaz. Hakan’la çok gerilim yaşıyorduk ve gerçekten onun sayesinde de bayağı bir ceza aldım, adada hapistim. Ve ben Hakan’la ilgili hiçbir şey görmek istemiyorum oturduğum yerde, kalktığım yerde. Bunu her zaman savunuyorum. Bir kere ben yanlış anlamasın eşimin, annemin ismini değişecek bir barakaya yazmam. Ben orada yengeye (Gizem Hatipoğlu) asla bir saygısızlık etmedim. Üzerine alındıysa kusuruma bakmasın. Ben orada Hakan’ın ismini kazıyorum. Hakan’ın ismini kazırken de komple yazıyı sildim. Hakan’la ilgili her şeyi sildim. Ama bu eşine ya da yazdığı isme bir saygısızlık değil. Ben Hakan’ı görmek istemiyorum. Hakan’la ilgili bir şeyi yattığım yerde görmek istemiyorum. Eğer Hakan, eşinin ya da annesinin ismini yazacaksa, bir tabela gibi bir tahta yapar, ortaya ismini yazar, adayı kaybettiğinde ya da kazandığında onunla beraber gideri, asar.” dedi.

Turabi Çamkıran kimdir?

Kimse rüzgar yapmasın

Turabi’nin sözlerinin ardından Hakan tekrar söz aldı ve “Benim derdim bunun üzerine kimse kalkıp rüzgar yapmasın.” dedi.

1 Haziran 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı? Zirvede Arka Sokaklar Mı? Aşk Ve Mavi Mi? İstanbullu Gelin Mi Yer Aldı? İşte Detaylar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler