Ana SayfaDizilerStar TV Yılbaşı Özel!

İlgili Postlar

Star TV Yılbaşı Özel!

Bütün kanalların yılbaşı programlarını açıklamasıyla beraber Star TV’de yılbaşı programını açıkladı. Star TV’nin yılbaşı programının tüm detaylarını sizin için derledik…

Tüm kanallar gibi yeni yıla girerken star tv de tüm enerjisi ile yeni yıl kutlama programını izleyicilere aktarıp yeni yıla güzel bir başlangıç yapma niyetinde. Her sene olduğu gibi Star Tv 2019 Yılbaşı Gecesinde de en ünlü sanatçıların eğlencelerini ekrana taşıma derdinde.

Birbirinden özel sanatçılarla yılbaşı programı!

Star TV 31 Aralık 2018 Pazartesi akşamı için özel bir eğlence programı hazırladı. Star TV’nin 2019 yılbaşı özel programında ünlü sanatçılar sevilen şarkılarıyla ekranda olacak.

Sunuculuğunu Saba Tümer’in yaptığı, müzik ve eğlencenin bir arada olduğu “Star Yılbaşı Konseri”nde birbirinden yıldız isimler yer alacak.

Star TV yılbaşı özel programına kimler katılacak?

Star’ın yılbaşı özel eğlence programında Emel Sayın, Demet Akalın, Çağatay Akman, Safiye Soyman, Mehmet Erdem, Cengiz Kurtoğlu, Rober Hatemo, Fettah Can, Ebru Yaşar, Zerrin Özer, Zara, Rubato&Ziynet Sali, Elif Kaya, Merve Özbey, Berkay Şahin, ve birbirinden ünlü isimler, Ahmet Selçuk İlkan şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşatacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler