Ana SayfaDedikoduSosyal Medya Acun'un Son Dakika Açıklamalarıyla Çalkalanıyor!

İlgili Postlar

Sosyal Medya Acun’un Son Dakika Açıklamalarıyla Çalkalanıyor!

Survivor 2020’de ortalık karıştı!. Yarışmanın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, Survivor Sercan ve Survivor Nisa’nın ses kayıtları olduğunu ortaya çıkardı. Yeni bölümde Ünlü ikilinin gizli ses kayıtları olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı bu  gözler Nisa ve Sercan’a çevrildi. Sercan’in açıklamalardan sonra şoke olduğu gözlenirken, Nisa’nın ise şaşkına uğradığı gözlerden kaçmıyor. İşte Detaylar..

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Yemeğe Çıktı

Sosyal Medya Acun’nun Son Dakika Açıklamalarıyla Çalkalanıyor!

Uzun bir süredir bayağı konuşulan yarışmacı Nisa Sercan ikilisi hakkında bu hafta son dakika haberleri ard arda gelmeye devam ediyor. Ünlü ikilinin aralarında aşk iddiaları yayılmış, Nisa Sercanı ağabeyi olarak gördüğünü belirtsede Sercan en son Nisa’nın kendisine yazdığı notları olduğunu son günlerdeki bölümde ifşa etmişti.

Acun Ilıcalı kimdir?

Gelinen durum giderek arap saçına dönsede Acun, olaya sonunda el koydu. O dönemlerdeki kayıtları yeniden inceleten yapımcı Acun Ilıcalı bugün, “O döneme ait bir ses k ydına ulaştık” şeklinde  bomba açıklamasını yapması ile birlikte sosyal medyada yer yerinden oynadı..

Sercan Yıldırım Kimdir?

İşte Acun Ilıcalı’dan son dakika açıklamaları…

“O Döneme Ait Bir Ses Kaydına Ulaştık”

“Konu Sercan ve Nisa arasında. Geçtiğimiz günlerde ikinizde tabiki Survivor’ın zor şartlarında mücadele ederken aranızdaki konuyla ilgili değişik açıklamalar yaptınız. Bu konuda ikinizin de iddiaları oldu. Bu konuya ben hiç müdahale olmadım ama iddialar karşılıklı büyüyünce ekibimizden o dönemki kayıtların tekrar incelenmesini istedim. Yani sizi bahsettiğiniz dönemin kayıtlarını çok ciddi şekilde incelemelerini istedim ve o döneme ait bir ses kaydına ulaştık. Yani iki tarafında bu konuyla ilgili belli iddiaları oldu.”

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

“Bu Ses Kaydı Bence Birçok Şeyi de Aydınlatıyor”

“Ekibimizin yaklaşık 4 5 gün taramaları sonucunda o dönemle ilgili bir belgeye ulaştık. Şimdi arkadaşlarım bu akşam da son kez bakacaklar. Ancak şunu söyleyebilirim, benim şu anda gördüğüm daha doğrusu dinlediğim bir ses kaydı var ve bu ses kaydı bence birçok şeyi de aydınlatıyor. Bu ses bandında ben belli bir kanaate vardım ama tabiki dinleyenin yorumlayacağı bir konu. Suçlama boyutuna geldiği için ‘Elimizde bir şey var da kullanmamış olabilir miyiz?’ diye derin bir araştırma yaptık.”

Acun: “Bir Gün Rica Ediyorum”

“Bunun için sadece bir gün rica ediyorum. Yarın bu konu ile ilgili tek bir açıklama yapacağım. Yarın bu konuyla ilgili ilk kez ve son kez bir açıklama yapacağım ve konuyu bir şekilde kapatmış olacağız.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler