Ana SayfaDedikoduİbrahim Tatlıses'in 42 Yaş Küçük Bomba Sevgilisi!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’in 42 Yaş Küçük Bomba Sevgilisi!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses uzunca bir süre sonra yeni sevgilisiyle objektifler karşısına geçti. Ünlü türkücü’nün kendisinden tam 42 yaş küçük yeni sevgilisi kim? İbrahim Tatlıses yoksa üçüncü kez dünya evinemi giriyor?..Detayları Haberimizde..

İbrahim Tatlıses’in Ve Ahmet Tatlı’nın İfadeleri Ortaya Çıktı!

İbrahim Tatlıses’in 42 Yaş Küçük Bomba Sevgilisi!

Usta şarkıcı İbrahim Tatlıses, uzun bir dönem sonra kendisine gencecik bir sevgili daha yaptı. Kızı Elif Ada’nın annesi son eşi Ayşegül Yıldız’dan ayrıldıktan sonra hayatındaki kadınlarla kameralardan uzak duran ünlü türkücü, Bodrum’da bu defa 28 yaşlarındaki son sevgilisiyle kameralar karşısına geçti. İbrahim Tatlıses’in yeni sevgilisi kendisinden tam 42 yaş daha küçük. Peki İbrahim Tatlıses’in yeni sevgilisi kim?

İbrahim Tatlıses kimdir?

İlk Defa Yeni Sevgilisiyle Kamera Önünde..

Usta şarkıcı, sonunda aradığı aşkı Gülçin Karakaya’da buldu. Bodrum’da yaz tatilinin tadını çıkarmaya çalışan İbrahim Tatlıses, sevgilisi Gülçin Karakay ile ilk defa objektifler karşısına geçti.

İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya
İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya

Kanal D Ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa magazin programının yapmış olduğu özel haberine göre; İmparator İbrahim Tatlıses aradığı aşkı sonunda Gülçin Karakaya’da buldu. Uzun bir dönemdir aşk yaşayan çiftin mutlu anları ise objektiflere yansıdı.

26 yaşlarında olduğu bilinen İbrahim Tatlıses’in son sevgilisi Gülçin Karakaya’nın neşeli tavırları dikkat çekti. 68 yaşlarında, 7 çocuk ve 9 torun sahibi olan ünlü türkücü’nün üçüncü defa dünya evine girip girmeyeceği ise merak konusu oldu. Diğer yandan İbrahim Tatlıses, son olarak küçük kızı Elif Ada’nın annesi olan Ayşegül Yıldız’dan ayrılmıştı.

İbrahim Tatlıses’in Özel Sırlarını İfşa Eden Kişi Bakın Kimmiş

İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya
İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler