Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel'in Dünyaca Ünlü Rapçiye Güldüren Göndermesi

İlgili Postlar

Bergüzar Korel’in Dünyaca Ünlü Rapçiye Güldüren Göndermesi

Güzel Oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya sayfasından yayınladı ‘Muhteşem Yüzyıl’ paylaşımıyla gündeme gelen rapçi Cardi B’ye Instagram hesabından gülümseten bir göndermede bulundu. Bergüzar Korel, meslektaşı eşi Halit Ergenç’in bir reklam afişini çekip dünyaca ünlü rapçi’yi de etiketlediği paylaşımı sosyal medyanın gündemine yerleşti. İşte Detaylar..

Bergüzar Korel Sosyal Medyadan İsyan Etti! “Çok Ayıp!”

Bergüzar Korel’in Dünyaca Ünlü Rapçiye Güldüren Göndermesi

Dünyaca ünlü bir rap müzisyeni olan Cardi B. geçen günlerde sosyal medya sayfasından yayınladığı bir paylaşımda dizi Muhteşem Yüzyıl’ı izlerken yaptığı bir paylaşımı tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Bu paylaşım çok kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmişti. Ünlü rapçi Cardi B. de kendisine gelen soruların ve paylaşımların sonrasında  dizinin fenomeni olduğunu belirtmişti.

Bergüzar Korel kimdir?

Bergüzar Korel: “Kimin Kocası Bu, Bu Benim Kocam”

Popüler dizi Muhteşem Yüzyıl’ın yakışıklı başrol oyuncusu Halit Ergenç’in meslektaşı eşi Bergüzar Korel’de rapçi Cardi B’nin Muhteşem Yüzyıl yayınının sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım gerçekleştirdi. Güzel oyuncu eşi Halit Ergenç’in olduğu bir reklam afişini ilave ederek “Kimin kocası bu, bu benim kocam” şarkısıyla bir video yayınladı. Bergüzar Korel’in çektiği görüntüye dünyaca ünlü rapçi Cardi B’yi de etiketleyerek ‘anlatın ablaya’mesajını düşmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Halit Ergenç kimdir?

İşte Bergüzar Korel’in O Güldüren Göndermesi;

Bergüzar Korel'in O Göndermesi
Bergüzar Korel’in O Göndermesi

Halit Ergenç Efsane Bir Diziyle Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler