Ana SayfaÜnlülerSoner Arıca’dan Samimi İtiraflar

İlgili Postlar

Soner Arıca’dan Samimi İtiraflar

Türk Pop müziğinin sevilen isimlerinden Soner Arıca geçtiğimiz gün dinleyicilerin en samimi radyo programları arasında arasında olan “Kafa Radyo”da Pınar İnanç Akar’ın konuğu oldu. Programda mesleği hakkında açıklamalar yapan Soner Arıca’dan samimi itiraflar geldi. İşte Soner Arıca’nın o açıklamaları;

Sahnede Canlı Performansıyla Çok Seviliyor

Türkçe Pop müziğinin en sevilen sanatçıları arasında yer alan Soner Arıca senelerdir Türki’yenin diline dolanan parçalara imza atıyor. Canlı sahne performansıyla da çok sevilen başarılı şarkıcı bugüne dek konserlerinde asla playback yapmayan nadir isimler arasında yer alıyor.

Soner Arıca’dan Bambaşka Bir Şarkı

“Bambaşka” Çok Sevildi

2020 yılına mutlu bir başlangıç için yılın ilk parçasını 6 Ocak’ta dinleyicileriyle buluşturan Soner Arıca’nın yeni şarkısı çok sevildi. Hareketli olmasıyla kışın kasvetini üzerimizden alan şarkı tüm dinleyicilerini de dans davet ediyor.

Playback Okumuyorum!

“Kendimi Çocuk Gibi Hissediyorum”

İpek İnanç Akar’ın “Benjamin Button gibisiniz. Yaşlanmayı düşünmüyor musunuz?” sorusuna Soner Arıca  “Allah nasıl bir kader yazdı bilemiyoruz tabi, ama kendi payıma düşen kısımda yaşlanmayı bitirdim. Clint Eastwood gibi bir adam var, heykel gibi duruyor. Ajda Pekkan’ı görmüyor musunuz? Rüzgar gibi esiyor. O yıllara bir gelelim o zaman bakacağız hikayeye, şimdi kendimi çocuk gibi hissediyorum.” açıklamasını yaptı.

Soner Arıca’dan Samimi İtiraflar

Radyo programında samimi açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı dinleyicilerden yöneltilen sorular sayesinde büyük albümünden ilk kez bahsetti. Bir dinleyicisinin “Best Of albüm yapmalı” yorumu karşısında yeni projelerinden ilk kez bahseden Soner Arıca  “Yıl sonuna kadar mutlaka 2 yeni şarkı daha paylaşacağım. YouTube özel yaptığım projeler devam edecek; ama ilerleyen yıllarda mutlaka bir best of albümü yapacağım” açıklamasını yaptı.

Soner Arıca Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler