Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSoner Arıca’dan Bambaşka Bir Şarkı

İlgili Postlar

Soner Arıca’dan Bambaşka Bir Şarkı

Türkçe Pop müziğinin en sevilen isimlerinden olan Soner Arıca 2020’ye muhteşem bir şarkıyla başlangıç yapıyor. Soner Arıca’dan “Bambaşka” bir şarkı geldi. “Bambaşka” adını verdiği yeni parçasını dinleyicilerle buluşturan ünlü sanatçının yeni şarkısı da en az eskiler kadar konuşulacak gibi duruyor.

Yeni Yılın İlk Şarkısı

İmza attığı projelerle adından büyük bir övgüyle söz ettiren Soner Arıca hem sahne performansıyla, hem de dijital kayıtlarıyla çok sevilen sanatçılar arasında. Geçmişten günümüze kadar her parçasıyla hit olmayı başaran ünlü şarkıcı yeni yılın ilk şarkısını dinleyicilerle buluşturdu.

Soner Arıca, “Yeniden Tanışalım” diyor!

Dansa Davet Ediyor

Zorlu geçen 2019 senesinden sonra sevenlerine mutlu bir başlangıç yapmaları için eğlenceli bir şarkı sunan Soner Arıca’nın yeni şarkısındaki altyapı dinleyen herkesi dansa davet ediyor. Sounduyla oldukça başarılı olan “Bambaşka” şarkısı bu yılın en hit parçalarından olacak gibi duruyor.

Soner Arıca’dan Bambaşka Bir Şarkı

Yeni parçası için bir süredir çalışan Soner Arıca sonunda şarkısının kaydını tamamladı. “Bambaşka” ismini verdiği parçasını dijital platformlar üzerinden dinleyicisiyle buluşturan ünlü sanatçı single albümünün kapak fotoğrafı ve imaj fotoğrafları için moda fotoğrafçısı Metin Bakırkaya’nın objektifine poz verdi.

Soner Arıca Kimdir?

Soner Arıca "Bambaşka" Yayında
Soner Arıca “Bambaşka” Yayında

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler