Ana SayfaÜnlülerSinem Ünsal: Aşk Konusunda Fazla Cesurum

İlgili Postlar

Sinem Ünsal: Aşk Konusunda Fazla Cesurum

“Mucize Doktor” dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan başarılı oyuncu Sinem Ünsal MAG Ocak sayısı için objektif karşısında geçti. Dizide canlandırdığı “Nazlı” karakteri ve kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Sinem Ünsal “Aşk konusunda fazla cesurum” sözleriyle hislerini her zaman dışa dönük yaşadığını anlattı. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Dizideki Karakteriyle Çok Sevildi

Fox ekranlarında Perşembe akşamları izleyicisini ekran başına kitleyen “Mucize Doktor”un sevilen oyuncusu Sinem Ünsal canlandırdığı “Nazlı” karakteriyle izleyicisinden tam not aldı. Hem oyunculuğu, hem de güzelliğiyle kısa sürede izleyicisinin gönlünü kazanan Sinem Ünsal karakterini “Nazlı’nın otizmli bir bireyle tamamen insani bir yerden ilişki kurma çabası, empati nedir bizlere tekrar hatırlatıyor olması beni çok etkiliyor.” sözleriyle anlattı.

Mucize Doktor’un Nazlısı Sinem Ünsal Elbisesiyle Görenleri Şaşırttı!

Hala Mucizelere İnanıyor

Mucizelerin sebepsiz gerçekleşmediğini belirten Sinem Ünsal, kendi hayatı ile ilgili en büyük mucizesini ise ş“ Aklıma gelen tek bir anı yok, beni mutlu eden her şeyi yüksek duygularla karşılıyorum, mucizevi kılıyorum. Mucizeleri seviyorum.” sözleriyle özetledi.

Sinem Ünsal: Aşk Konusunda Fazla Cesurum

Kendisiyle ilgili “Çok sabırsızım. Aklımdan geçen şeylerin hemen gerçekleşmesini istiyorum.” açıklamasını yapan Sine Sinem Ünsal m Ünsal aşk konusunda cesur olduğunu “ Aşk konusunda fazlasıyla cesurum. Olumsuz bir geri dönüş alma ihtimali bile hislerimi açık yaşamam konusunda beni yıldırmıyor” sözleriyle dile getirerek “Benim için aşk istemsiz hareket etmek gibi bir şey. Bugünlerde bana da kendimi çok özgür ve şanslı hissettiren bir aşk var hayatımda.” açıklamasını yaptı.

Sinem Ünsal Kimdir?

Sinem Ünsal
Sinem Ünsal

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler