Ana SayfaDedikoduEmina Jahovic'ten Yıllar Sonra Gelen Boşanma Açıklaması!

İlgili Postlar

Emina Jahovic’ten Yıllar Sonra Gelen Boşanma Açıklaması!

Mustafa Sandal’la on senelik evliliğini bir buçuk sene önce sonlandıran Emina Jahovic’ten yıllar sonra gelen boşanma açıklaması gündeme damgasını vurdu. Yeni yıla oğulları ve eski eşiyle birlikte giren Emina Jahovic şuan hayatından mutlu olduğunu dile getirdi. İşte Emina Jahovic’in o açıklamaları;

Dost Kaldılar

On senelik evliliğin ardından artık birbirleri için eskisi gibi hissetmedikleri yönünde karar veren Mustafa Sandal ve Emina Jahovic çifti boşanma kararı alarak yaklaşık bir buçuk sene önce evliliklerine son noktayı koymuştu. Anlaşmalı olarak tek celsede boşanan çift çocukları için her zaman iletişimde olacaklarını ve hala arkadaş olduklarını açıklamıştı.

Emina Jahovic’ten Defne Samyeli Açıklaması!

Sadettin Saran’la Yürümedi

Mustafa Sandal’dan ayrıldıktan yaklaşık bir buçuk ay sonra gönlünü ünlü iş adamı Sadettin Saran’a kaptıran Emina Jahovic bu ilişki bir hayal kırıklığı oldu. İlişkiye başladıktan birkaç ay sonra ayrılan ancak aşkları ağır basınca barışan çiftten evlilik haberi bekleniyordu ki ikili ayrıldıklarını açıkladı. Ayrılık hakkında yürütemediklerini dile getiren ikili ilişkinin neden bittiği hakkında detay vermedi.

Emina Jahovic Kimdir?

Emina Jahovic’ten Yıllar Sonra Gelen Boşanma Açıklaması!

Emina Jahovic ve Mustafa Sandal‘ın yılbaşına birlikte girmesi ikili hakkında barışma dedikodularını da beraberinde getirdi. Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Emina Jahovic barışma iddialarına karşılık Mustafa Sandal ile ikinci kez denemeyeceklerini dile getirerek ” Mustafa ile gerçekten sıkı arkadaşız. Boşanırken bile çok iyiydik. Hatta adliyeden çıkıp eve birlikte döndük. Çocuklarla sofraya oturup döner yedik.” açıklamasını yaptı. Sözlerine Kavga-dövüş ayrılanlar bizi örnek almalı. Biz birbirimizi hâlâ seviyoruz. Evet aşk bitti, ama saygıya devam ediyoruz.” cümleleriyle devam eden Emina Jahovic “Aşk hayatınızda bir gelişme var mı?” sorusu karşısında gülerek “Böyle o kadar mutlu ve huzurluyum ki şimdilik bir ilişki istemiyorum. Ailem ve dostlarım da yanımda.” yanıtını verdi.

Mustafa Sandal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler