Ana SayfaDedikoduAşk Berrak Tüzünataç'ı Değiştirdi!

İlgili Postlar

Aşk Berrak Tüzünataç’ı Değiştirdi!

Aşk Berrak Tüzünataç’ı değiştirdi. Geçtiğimiz ay Burcu Esmersoy’un eski eşi Berk Suyabatmaz’la aşka yelken açan Berrak Tüzünataç’ın enerjisi gözlerinden okunuyor. İbrahim Selim’in programına konuk olarak kendisi hakkında samimi açıklamalar yapan ünlü oyuncu geçtiğimiz gün bir AVM’de objektiflere yakalanınca muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Büyük Aşk Havaalanında Kanıtlandı

Aralık ayında adı Burcu Esmersoy’un eski eşi Berk Suyabatmaz’la anılan Berrak Tüzünataç ilişkisi hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştı. Birlikteliklerini basından uzak tutmaya çalışan çiftin ilişki yılbaşı tatilinden döner dönmez ortaya çıktı. Havaalanında el ele görüntülenen çift muhabirleri görünce ellerini ayırarak hızlı bir şekilde oradan ayrıldı. İlişki iddiaları karşısında Esmersoy “Berrak arkadaşım ama ilişkileri varsa kimseyi ilgilendirmez ” yanıtını verse de iki arkadaşın arasının açılıp açılmadığı merak ediliyor.

Berrak Tüzünataç Estetik İtirafıyla Gündemde

“Nüdist Değilim”

Geçtiğimiz hafta İbrahim Selim‘in “Bu Gece” isimli programına konuk olan Berrak Tüzünataç açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Estetik sorusuna göğüslerini göstererek “İki tane estetiğim var karınca kararınca.” yorumunu yapan ünlü oyuncu “Hakkında çıkan en garip haber neydi?” sorusuna bir dönemler evde çıplak gezdiği ve perdeleri kapatmadığı için komşularının rahatsız olduğu yönünde haberler çıktığını dile getirerek “Röntgenci, ayıp değil mi? Sana ne! Velev ki geziyorum, içeri bakanda değil mi sorun? Ki öyle bir hobim yok. Nüdist bir durumum yok.” açıklamasını yaptı.

İbrahim Selim Kimdir?

Aşk Berrak Tüzünataç’ı Değiştirdi!

Geçtiğimiz dönemlerde muhabirleri gördüğünde röportaj vermekten kaçınarak soruları yanıtsız bırakan Berrak Tüzünataç bu kez muhabirlerle konuşmak için alışverişini yarıda bıraktı. Bir AVM’de alışveriş yapan ünlü oyuncu şaşıran muhabirlere “Şaşırmayın arkadaşlar. Artık bendeki değişimin farkına varın. 5-6 yıl öncesi ile çok fark var.” açıklamasını yaparak özel hayatla ilgili soruları yanıtlamayı reddetti.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler