Ana SayfaÜnlülerBerrak Tüzünataç Estetik İtirafıyla Gündemde

İlgili Postlar

Berrak Tüzünataç Estetik İtirafıyla Gündemde

İbrahim Selim’in sunmuş olduğu programa konuk olarak katılan güzel ve başarılı oyuncu Berrak Tüzünataç Estetik İtirafıyla Gündemde

Son zamanlar rol aldığı sinema filmi Biz Böyleyiz ile gündeme gelen başarılı ve güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, İbrahim Selim’in konuğu oldu. Programda kendisine yöneltilen soruya verdiği cevapla stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Berrak Tüzünataç Estetik İtirafıyla Gündemde

Başrolünü paylaştığı sinema filmi Biz Böyleyiz’in heyecanını yaşayan Berrak Tüzünataç, meslektaşı İbrahim Selim’in sunmuş olduğu programa konuk olarak katıldı. Samimi açıklamalarda bulunan oyuncu kendisine yöneltilen estetik sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.

İbrahim Selim’in “Kendini ne kadar güzel buluyorsun?” sorusun üzerine “10 üzerinden 8 derim” yanıtıyla sempatik bir cevap veren güzel oyuncu sonrasında gelen “Hiç estetiğin var mı?” sorusuna ise göğüslerini göstererek “İki tane var. Bana kadar. Karınca kararınca” diyerek stüdyodakileri kahkahaya boğdu.

Velev ki Evde Çıplak Geziyorum

İbrahim Selim’in sorularını tüm samimiyetle cevaplayan Berrak Tüzünataç, ‘Hakkında çıkan en garip haber neydi?’ sorusuna verdiği cesur yanıtla komik anlar yaşattı. Bir dönem evinde çıplak gezmesi sebebiyle ve perdeleri hiç kapatmadığı için komşularının şikayetlerine maruz kaldığı haberlerinin çıktığını belirten güzel oyuncu, konuyla ilgili şunları söyledi. “Röntgenci, ayıp değil mi? Sana ne! Velev ki geziyorum, içeri bakanda değil mi sorun? Ki öyle bir hobim yok. Nüdist bir durumum yok.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler