Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSezen Aksu Demo Yayınları Yapmaya Devam Ediyor!

İlgili Postlar

Sezen Aksu Demo Yayınları Yapmaya Devam Ediyor!

Müziğin usta isimlerinden Sezen Aksu geçtiğimiz sene “DEMO” albümünü sevenleriyle buluşturdu. Artık sadece dijital platformlar üzerinden yeni şarkılar yayınlayan usta sanatçı farklı söz yazarları ve bestecilerin eserlerini yorumlamaya devam ediyor. Yeni albümündeki şarkıları yavaş yavaş yayınlamaya başlayan Sezen Aksu Demo yayınları yapmaya devam ediyor. İşte Aksu’nun yeni albümü hakkında bir söyleşi;

Sezen Aksu’dan YouTube Kanalına Yönelik Açıklama

Sezen Aksu, kendi YouTube kanalında ve dijital müzik platformlarından yayınlanacak şarkıları için “Eğrisiyle doğrusuyla, bizim başkalarına pek göstermek istemediğimiz kayıt, şan ya da düzenleme kusurlarıyla söylenmiş şarkıların, daha sonra dinlendiğinde bambaşka bir lezzeti olduğunu hep duyardım. Kendim de bu çabasızlığı severim zaten. Çünkü o çaba ister istemez dinleyicinin karşısına çıkarken devreye giriyor. Bu şarkıları zaman içinde paylaşma isteği buradan doğdu. Pek de iyi oldu. Dinleyeni sevdikleri şarkıların süssüz dünyasına götürmeyi, tabir yerindeyse kedi gibi karnımı açmayı, 45 yıllık dostluğumuzu taçlandırmak olarak görüyorum” açıklamasını yaptı.

“Bizim Evde Sezen Aksu Dinlemek Yasak”

Yeni albümü hakkında samimi bir röportaj veren usta sanatçı albümünün asıl prodüktörünün asistanı Canan Çelikçi olduğunu dile getirerek “Bizim evde Sezen Aksu dinlemek yasaktır. Tahmin edeceğiniz üzere doğduğum günden beri o kadınla beraber olup sesine maruz kaldığımdan, evde uyulması zorunlu bir kuraldır bu. Yine de Canan’ın kulaklığından sızıp gelen cılız sesler zaman zaman dikkatimi çeker; “O şarkı neydi öyle?” diye sorarım. Yıllar sonra bana da sürpriz olan ve bir projeye dönüşen bu demo şarkılardan biriyle karşılaşıveririm.” açıklamasını yaptı.

Sezen Aksu Demo Yayınları Yapmaya Devam Ediyor!

Yeni albümünü yavaş yavaş dinleyicilerle buluşturmak için hazırlanan Sezen Aksu‘nun albümünün ilk şarkısı “Yetinmeyi Bilir Misin?” Bestecisi Serkan İzzet Özdoğan olan ve daha önce Işın Karaca’nın sesinden duyduğumuz şarkı bu kez de Sezen Aksu’nın sesiyle hayat bulacak. Şarkı hakkında “Latife bir yana, bu şarkıda en çok şaşırtan şey kendi sesimle kendime “Yetinmeyi bilir misin?” sorusunun yöneltilmesi oldu.geldiğine dair hiçbir fikrim olmadığından, sorunun cevabını ararken buldum kendimi.” açıklamasını yapan Sezen Aksu şarkının kendisi için ne kadar önemli olduğuna değindi.

Sezen Aksu Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler