Ana SayfaÜnlülerÇağla Şikel Ölümden Döndü, Podyumda Görünmez Kaza..

İlgili Postlar

Çağla Şikel Ölümden Döndü, Podyumda Görünmez Kaza..

Türkiye’nin en ünlü mankenlerinden olan Çağla Şikel, dün akşam podyumda ramak kala ölümden döndü. Modacı Hakan Akkaya’nın defilesinde baş manken olarak podyumda yürüyen ünlü model sahneye çıkmak için hazırlandığı sıradayken tam arkasına denk gelen tavandaki perdeleri tutan demir düştü. Talihsiz kazanın tüm ayrıntı ve görüntüleri Haberimizde..

Çağla Şikel’in Gizli Aşkı Ortaya Çıktı..

Çağla Şikel Ölümden Döndü, Podyumda Görünmez Kaza..

Uzun yıllardır modellik yapan ve podyumda sayısızca kaza atlatan güzel manken ve sunucu Çağla Şikel, dün gece Modacı Hakan Akkaya için koşturdu. Podyumda yürümeye hazırlanırken büyük bir tehlike atlataan Çağla Şıkel ölümden döndü.

Çağla Şikel Kimdir?

Podyumda Tavandan Demir Düştü!..

Zaman zaman podyumda atlattığı talihsiz kazalarla adından söz ettiren Model ve manken Çağla Şikel, dün akşam Modacı Hakan Akkaya’nın, İstanbul Kongre Merkezi’nde organizasyonu yapılan defilesinde baş manken olarak çıktı.

En son geçtiğimiz yıl podyumda düşerek korkutan Çağla Şikel, yine bir talihsiz kaza yaşadı. Podyumda yürümeye başlayacağı sırada tavandaki perdeleri tutan demir ünlü modelin tam da arkasına düşüverdi. Çağla Şıkel profesyonelliğini bozmayarak durumu bozuntuya vermedi ve hiç bişey olmamış gibi önüne dönerek yürümeye devam etti.

İşte Çağla Şikel’in Ölümden Döndüğü O Anlar;

 

Top Model Çağla Şikel Baş Modeldi!..

İstanbüul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Hakan Akkaya LeShow İstanbul Deri & Moda Fuarı’nda 400 parçanın sunumu yapılan Glamour isimli  koleksiyonun tanıtım defilesinde baş manken olarak ünlü top model Çağla Şikel çıkarken, Aynı koleksiyonun tanıtım filmi yüzü olan ünlü oyuncu Tuğba Ünsal ise 40 modelle podyumda başarıyla yürüdü.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler