Ana SayfaDedikoduÇağla Şikel'in Gizli Aşkı Ortaya Çıktı..

İlgili Postlar

Çağla Şikel’in Gizli Aşkı Ortaya Çıktı..

Türkiye’nin en ünlü manken ve sunucuları arasında olan Çağla Şikel’in gizli aşkı Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile 5 yıl önce yollarını ayıran güzel mankenin gizli aşkı ve tüm detayları Haberimizde..

Çağla Şikel’in Gizli Aşkı Ortaya Çıktı..

Yaklaşık 5 yıllık yanlızlığının ardından yeni bir aşka merhaba diyen ünlü sunucu Çağla Şikel’in bu haberi magazin camiasında soğuk duş etkisi yaratmışa benziyor. Çağla Şikel’in barmenlik yapan Aydın Gürhan ile uzunca bir zamandır birlikte olduğu iddia ediliyor.

ÇAĞLA ŞİKEL ile ilgili görsel sonucu

Çağla Şikel Sevgilisini Paylaştı Ve Sildi!..

Duyan herkesi allak bullak eden sarsan bu iddiaya göre ünlü manken Çağla Şikel, geçtiğimiz günlerde ilk defa sosyal medya da sevgilisinin fotoğrafını paylaştı ve hemen sildi. Bu gizli yaşanan aşkı sadece çiftin yakın dostları biliyor.

Çağla Şikel Kimdir?

ÇAĞLA ŞİKEL ile ilgili görsel sonucu

Yeni aşk Aydın Gürhan, aslında magazin dünyasına uzak bir isim ve ünlü beach ve lüks restoranın koordinatörlüğünü yapıyor.  Ayrıca kendisini miksolojist (özel reçellerle kokteyl yapan kişi) barmen olarak tanımlayan Aydın Gürhan aslen İzmirli.

Emre Altuğ Kimdir?

ÇAĞLA ŞİKEL ile ilgili görsel sonucu

Aydın Gürhan Çağla Şikel İçin Ne Dedi?

Çağla Şikel’in yeni bir birlikteliğe yelken açtığı barmen Aydın Gürhan ile gözlerden uzak bir biçimde aşk yaşadıkları konuşuluyor.

Bu aşk iddialarının ortaya çıkmasından hemen sonra aşkla alakalı ilk defa konuşan barmen Aydın Gürhan, magazine yansıyan aşk haberlerinin herhangi bir gerçekliğe dayanmadığını “Öyle bir şey yok” diyerek ifade etti.

Tüm Çağla Şikel Magazin Haberleri Burada!…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler