Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'e Dua...Yoğun Bakıma Kaldırıldı..

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’e Dua…Yoğun Bakıma Kaldırıldı..

En ünlü şovmenlerin başında gelen Mehmet Ali Erbil’in fenalaştığı ve yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi. Es son yeniyıl için önce sağlık en son para dileyen ünlü şovmen Maslak’ta özel bir hastanede yatıyor. Mali’nin sağlık durumu nasıl? Tüm detaylar Haberimizde..

Mehmet Ali Erbil İle Alisa Nasya Deniz İlişkisinin Sebebi Ortaya Çıktı..

Mehmet Ali Erbil Yoğun Bakıma Kaldırıldı..

Yaklaşık bir yıl önce evinde düşerek kaburgasını kıran ve hemen peişnden kaçış sendromu rahatsızlığının tetiklenmesiyle 235 gün yaşamia ölüm arasında gidip gelen ve son olarak iki beyin damarı da birden bire tıkanan Mehmet Ali Erbil, yeniden hastaneye kaldırıldı.

Salı Gününden Beri Yaşam Mücadelesi Veriyor!..

Maslak’ta özel bir hastaneye fenalaştığı için kaldırılan Mehmet Ali Erbil’in 4 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği ortaya çıktı.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Abisinin son sağlık durumundan hakkında konuşan Prof. Dr. Yeşim Erbil, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak herkesden dua istedi ve şunları söyledi:

Yeşim Erbil:  “VÜCUDU ÇOK YIPRANDI”

“Abimin durumunu merak ediyorsunuz haklı olarak. Aslında bilgileri saklamıyoruz sadece iki ileri bir geri giden bir süreç olduğu için anlık duyuru yapmadık. 16 aydır ağır bir hastane süreci. Taburcu olsa da ayaktan takibi hep devam etti. 20 yıldır mevcut kaçak sendromu ve düşme ile başlayan olaylar vücudunu çok yıprattı………”

Prof. Dr. Yeşim Erbil, mali ile ilgili görsel sonucu

Yeşim Erbil: “Dua Edelim..Allah En Hayırlısını Versin.”

…..Bir gün bile ne olacak böyle demedi. Şu an yoğun bakımda. Son olay ağır bir kaçış sendromu ile ilgili. Yıpranan organlar daha fazla etkileniyor bu nedenle de hassas bir tedavi gerektiği için yoğun bakımda. Kronik hastalıklarla baş etmek çok zordur. Ne zaman ne gelişeceğini bilemezsiniz. 2+2=4 değildir. Tedavisi sürecek, bekleyeceğiz her zaman yaptığımız gibi dua edeceğiz. Benim başından beri söylediğim şey şudur. Tüm hastalar için Allah en hayırlısını versin. Biz doktor olarak bilimin ışığında ne gerekiyorsa yaparız. Yaşam böyle bir şey hep mutlu hep sağlıklı hep moralli hep enerjik hep refahtan ibaret değil. İyi pazarlar.”

Prof. Dr. Yeşim Erbil, mali ile ilgili görsel sonucu

Kısa Süre Önce Dostlarıyla Birlikteydi

İki beyin damarı birden tıkandığı için geçtiğimiz Kasım ayında tekrar hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, hastaneden çıktıktan sonra ilk kez konuşmuştu. Hastalığı boyunca onu hiç yalnız bırakmayan yakın dostları şarkıcı Ercan Avşar ve sanatçı Tolga Yüce ile bir akşam yemeğinde buluşan Mali, onlara dede olmasından sağlık sorunlarına kadar pek çok konuda konuşarak içini dökmüştü.

Sağlık Sigortası Yoktu

62 yaşındaki ünlü şovmenin sağlık sigortasının artık olmadığı ve her ay hastaneye 150 bin TL ödeme yaptığı öne sürülmüştü.

Mehmet Ali Erbil'den kötü haber! Fenalaşarak yoğun bakıma kaldırıldı

Tüm Mehmet Ali Erbil Magazin Haberleri Burada!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler