Ana SayfaDedikoduKitap Çıkaran Mustafa Sandal'ın, Eski Eşi Hakkında İnanılmaz İtirafı..

İlgili Postlar

Kitap Çıkaran Mustafa Sandal’ın, Eski Eşi Hakkında İnanılmaz İtirafı..

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal nihayet Beni Ağlatma isimli kitap çıkardı. Yaşadığı sitenin toplantı salonunda otobiyografisini anlattığı Beni Ağlatma isimli kitabının tanıtımını yapan Mustafa Sandal, kitabında eski eşi Emina Jahovic’e de yer verirken samimi açıklamalar da bulundu. Ünlü şarkıcının kitabı ve itiraflarının tüm Detaylar Haberimizde..

Aleyna Tilki, Mustafa Sandal’ın El Hareketleri Hakkında Konuştu!

Mustafa Sandal’ın, Eski Eşi Emina Jahovic Hakkında İnanılmaz İtirafı..

Ünlü şarkıcı Mustafa Sansal Ulus’ta ki evin bulunduğu sitenin toplantı salonunda otobiyografisini yazdığı Beni Ağlatma’nın tanıtımını basın mensubları için gerçekleştirdi.

Emina Jahovic Kimdir?

Beni Ağlatma’da iki çocuğunun annesi olan eski eşi Emina Jahovic için çok çarpıcı itiraflarda bulundu. Mustafa Sandal basın mensubların gelen yanıtlara şu sözlere devam ederek yanıtladı;

Mustafa Sandal: “Kimseyi rencide etmedim”

mustafa sandal kitap ile ilgili görsel sonucu

“Kimseyi rencide edecek, canını sıkacak, tadını kaçırabilecek bir durum yok kitabımda. Tabii ki özel şeyler var benim hayatımla alakalı. Fakat benim için özellikle kadınlara saygı göstermek çok önemlidir. Her ne olursa olsun bu kitapta adı geçen herkesin benim için çok önemi var. Hep iyi olarak yaklaşımım var. İçim ve gönlüm rahat…………

Mustafa Sandal kimdir?

“Emina Annemden Sonra En Kıymetli Kadın Benim İçin”

………..Emina iki çocuğumun annesi. Annemden sonra en kıymetli kadın benim için. Ona da yer verdim. Benim için her zaman onun iyi olması çok önemli. Biz Yaman ve Yavuz’un annesi ve babayız. Biz boşanma sürecimizde örnek teşkil etmeye çalıştık. Çocuklar çok etkileniyor böyle durumlarda. Hayata karşı böyle deneyimleri yok. O yüzden bir şeyleri yaparken bu konuyu önemsemeli insanlar”

Emina Jahovic’ten Yıllar Sonra Gelen Boşanma Açıklaması!

mustafa sandal kitap ile ilgili görsel sonucu

Tüm Mustafa Sandal Magazin Haberleri Burada!

Emina Jahovic'ten Yıllar Sonra Gelen Boşanma Açıklaması!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler