Ana SayfaÜnlülerYılmaz Erdoğan ve Ekibine Bir Ödül Daha

İlgili Postlar

Yılmaz Erdoğan ve Ekibine Bir Ödül Daha

Türk sanat tarihih başarılı isimlerinden olan Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği ÇGHB 2 bir ödül daha aldı.Yılmaz Erdoğan ve Ekibine Bir Ödül Daha

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafınca 18.’si gerçekleştirilen “Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni’” geçtiğimiz akşam akşam Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde ödülleri takdim etti. Yılmaz Erdoğan ve ekibi Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncularına bir ödül daha verildi.

Yılmaz Erdoğan ve Ekibine Bir Ödül Daha

Yılmaz Erdoğan’ın eğitmenliğinde sahne hayatına başlayan Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın yeni dönem öğrencileri olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibi ödül almaya doymadı.

Öğrencilerin vermiş olduğu oylarla 2019 yılının “En Beğenilen Show Programı” ödülünün sahibi “Çok Güzel Hareketler 2” oldu. Ödülü almak için ekipten Edanur Hancı ve Batuhan Soyaslan katılım gösterdi. Ekibin eski dönemlerinde oyunculuk yapmış olan Bülent Emrah Parlak’ın da bulunduğu gecede Parlak, “Çok Güzel Hareketler Bunlar”da yaşadığı anılardan söz etmesiyle renkli dakikalar yaşandı.

Ekibin oyuncularından Batuhan Soyaslan, adeta yıldızlar gecesi olan bu akşamda ödülü kendilerine layık gören herkese teşekkürlerini iletti. Ekibin diğer üyelerinin provada olduğunu ve bu sebepten katılım sağlayamadıklarını belirten Soyaslan, ödülü Yılmaz Erdoğan ve tüm ekip arkadaşları adına kabul ettiğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler