Ana SayfaÜnlülerMüzisyen Özgün Oğlunun Karne Heyecanını Paylaştı

İlgili Postlar

Müzisyen Özgün Oğlunun Karne Heyecanını Paylaştı

Geçtiğimiz hafta miniklerin okullarının tatil edilmesi ile tüm ülkede karne heyecanı yaşandı. Müzisyen Özgün oğlunun karne heyecanını paylaştı

Otizmli bir çocuk babası olan şarkıcı Özgün Uğurlu, geçtiğimiz aylarda bir okulda yaşanan otizmli çocuklara karşı sergilenen tutumu eleştirmekle gündem olmuştu.

İddiaya göre Aksaray’da bulunan bir okulda otizmli öğrencilere ayrımcılık yapıldığı yönünde haberler çıkmıştı. Otizmli bir çocuğu olan şarkıcı Özgün’de duruma kayıtsız kalmayarak tepkisini şu sözlerle dile getirmişti:

“Bu nasıl bir terbiyesizlik, ukalalık, ahlaksızlık, kendini bilmezliktir. Sınıf kapattırmaya çalışmak, yuhalamak, farklı kapılardan okula aldırmak, farklı yemek saatleri. Eşit şartlarda eğitim, yaşamak, insan gibi yaşamak her bireyin hakkıdır. Sen kim oluyorsun arkadaş! Toplumumuzda asıl korkulması gereken bu ve bunun gibi zihniyetli insancıklardır. Senin evladına farklı gelişim gösteren bir çocuk paylaşmayı, kardeşliği, yardımlaşmayı, liderlik ruhunu, koşulsuz sevgiyi, insanlığı öğretir.. Sen. Sen ne öğretiyorsun arkadaş!”

Müzisyen Özgün Oğlunun Karne Heyecanını Paylaştı

Bu yıl ise oğlu Ediz’in karne almasıyla yaptığı paylaşımla dikkat çeken başarılı sanatçı oğlunun başarısına kayıtsız kalmadı. Özgün sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, ”Biz de aldık karnemizi. Tüm öğrencileri kutluyorum, iyi tatiller ve başarılar diliyorum.” yorumunu yaparak diğer öğrencilere güzel dileklerde bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler