Ana SayfaDizilerSon Yaz 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akgün Bir Abisi Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akgün Bir Abisi Olduğunu Öğreniyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Son Yaz, 14. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Selim ile Canan, Halil’in avukatı tarafından tehdit ediliyor. Selim için Muhakim atanıyor. Canan, Selim’i kurtarmak için kendi kariyerinden vazgeçiyor. Akgün, babasının yanına gidip Selim’i oraya çağırdığında silahlı saldırıya uğruyorlar. Selim, Akgün’ün üzerinde dinleme cihazı olduğunu anlıyor. Akgün, bir abisi olduğunu öğreniyor.

Cuma Dizileri 2020

Akgün Bir Abisi Olduğunu Öğreniyor!

Son Yaz 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Akgün, Yağmur’u babasıyla görüştürüyor ve sonra ona evlenme teklif ediyor. Yağmur, Akgün’le evlenmeyi kabul ediyor. Ancak, hemen değil önce nişanlanmak istiyor. Canan, Yağmur’un Akgün’le sevgili olduğunu öğreniyor. Daha sonra Akgün’ün Yağmur’a, evlenme teklifi ettiğini duyunca deliye dönüyor.

SON YAZ 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Canan, kızının kendi yaptığı hatayı yapmasını istemiyor. Akgün, takım elbisesini giyip Selim’e, kızıyla evlenmek istediğini söylemek için hazırlanıyor. Bir fırsatını buluyor. Söze başlar başlamaz Selim, onun ne söyleyeceğini anlayıp konuşmasına müsaade etmiyor. Akgün, babasının yanına gidip, bu konuşmayı babasının Selim’le yapmasını istiyor.

Selim, Akgün’le babasının yanına gidiyor. Ona, babasıyla telefon görüşmesi bile yapmasının yasak olduğunu onun, neden babasının yanına geldiğini büyük bir öfkeyle soruyor. O sırada Selçuk, Selim’in kızını oğluna isteyeceğini söylediği sırada silahlar patlıyor. Halil’in adamları, Akgün’ün saatine yerleştirdikleri dinleme cihazıyla orayı basıyor.

Selim, Cemal’le gizli bir görüşme ayarlıyor. Onunda ortaya çıkmasıyla Akgün’ün üzerinde bir dinleme cihazı olduğunu anlıyor. Düşünüp sanki dinleme cihazını yakalamamış gibi Selim, Halil’in avukatının ikili oynadığından bahsediyor. Halil, hemen avukatı yanına çağırıyor.

Selim, onları takip edip avukatı alıp onu Halil’den korumak karşılığıyla iş biriliği yapmayı teklif ediyor. Oda, kabul etmeye mecbur kalıyor. Mahkeme Selim için Muhakim atıyor. Canan, Selim’in kariyerini yakmasını istemediği için girip Muhakim’e, kendi isteğiyle Akgün’ü ofisinde tuttuğunu bu durumun kocasıyla ilgisinin olmadığına dair ifade veriyor.

Selim, bu olaylar bittikten sora Akgün’ü evden kovuyor. Akgün, valizini alıp Yağmur’la buluşuyor ve ondan vazgeçmeyeceğini söylüyor. Ama Yağmur, onunla evlenemeyeceğini bunun erken olduğunu söylüyor. Akgün, iş yerine gittiğinde kendisine gelen zarfı açıyor. İçinden annesinin bir erkek çocuğuyla çekilmiş fotoğrafı çıkıyor.

Akgün, fotoğrafın kendisi doğmadan önce çekildiğini görüp bir abisi olabileceğini düşüyor. İçinde çıkan notta ise, ‘Keşke ölmeden söyleseydi’ yazıyor.

Son Yaz 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Canan’dan Selim’e Tam Destek Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler