Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kadir Selo'nun Kardeşi Olduğunu...

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kadir Selo’nun Kardeşi Olduğunu Öğreniyor Mu?

Star Tv’nin sevilen dizisi Seni Çok Bekledim, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Erol, Meryem’in Selo’yla bir olup kendisine oyun oynadıklarını öğrenip üzülüyor. Mihre, babasının mezarının açılmasını istemiyor. İsmet’le Songül, Selo’nun Kadir’in kardeşi olduğunu anlayıp gizlice DNA testi yaptırıyor. Selo ile Kadir, kardeş çıkıyor. Kadir, Selo’nun kardeşi olduğunu öğreniyor mu?

Cuma Dizileri 2020

Kadir Selo’nun Kardeşi Olduğunu Öğreniyor Mu?

Seni Çok Bekledim 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sibel, yoğun bakımdan normal odaya alınıyor. Cemal, hemen adamını Sibel’in yanına gönderip, polislere kendilerini ele verecek ifade vermemesini söyleyip onu tehdit ediyor. Mihre, hastaneden çıktıktan sonra Sibel’in eve getirilmesini istiyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemal Mihre’ye, Kadir’in kendisini onun babasını öldürdüğünden şüphelenip mezarını açtırmak istediğini söylüyor. Mihre, onların kavgasından babasının mezarında rahatsız edilmesini istemiyor. Kadir annesine, Cemal’le kendileri arasında bir karar vermesini, o olduğu sürece o evde yaşamayacaklarını söylüyor.

Erol, aşık olduğu Meryem’in, Selo’yla iş birliği yapıp kendisine oyun oynadığını öğrenince büyük hayal kırıklığına uğruyor. Onlara her şeyin bir kaza olduğunu anlatıyor. Daha sonra intihar etmek için arabasını son gaz sürüyor. Polislere yakalanınca eve dönüyor. Meryem, abisinin hapiste öldürüldüğünü öğreniyor.

Songül, Sibel’le Cemal’in konuşmalarından Erol’un onların oğlu olduğunu duyuyor. İsmet, Kadir’in diş fırçasını alıp Selo’ya kardeş olup olmadıklarını anlamak için DNA testi yaptırıyor. Testin sonucunu alan İsmet, Kadir’le Selo’nun kardeş olduklarını öğreniyor. Ona bu durumu söylemek için zaman kolluyor.

Meryem, abisinin cenazesini kaldırdıktan sonra Erol’un evini basıyor. Selo’da, ona engel olmak için peşinden giriyor. Meryem, abisinin masum olduğunu, Cemal’in onu tehdit edip suçu üzerine aldırdığını haykırıyor. Selo da Hasan’ın, mahkemede gerçekleri söylemeye karar verdiğini anlatıyor.

Kadir, Erol’un gerçekleri anlatıp teslim olmasını istiyor. Cemal, Erol’la birlikte annesi ve Sibel’in de yalan ifade verdiğini söylüyor. Kadir, dönen dolapları duyunca şok olup ne yapacağını bilemiyor. İsmet, Kadir’e Selo’yla kardeş olduklarını söylemek için yanına gidiyor. Kadir, sonra deyip İsmet’i geçiştiriyor.

Seni Çok Bekledim 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Annesine Restini Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler