Ana SayfaDizilerSon Yaz 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Canan'dan Selim'e Tam Destek Geliyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Canan’dan Selim’e Tam Destek Geliyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Son Yaz, 14. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Canan, Selim’le Akgün’ü görünce onları cazcı kardeşlere benzetir. İkisini de aynı takım elbiseden giymiş olarak görünce Selim’e, Akgün’ü kendisine benzetmeye çalıştığını anlar. Akgün, kendi isteğiyle öyle giyindiğini söylese de, Yağmur’da, annesiyle aynı şeyi düşünür. Son Yaz 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Canan’dan Selim’e tam destek geliyor.

Cuma Dizileri 2020

Canan’dan Selim’e Tam Destek Geliyor!

Son Yaz 14. bölüm 2. fragmanında; Selim için Muhakim atanıyor. Kariyeri tehlikeye giren Selim’e Canan, büyük destek veriyor ve kendisini kurtarması için yapması gerekeni söylüyor. Akgün ile Yağmur’un evlenmeye karar verdiklerini herkes duyuyor. Yağmur, annesini kıracak sözler sarf ediyor.

İşte Son Yaz 14. bölüm 2. fragmanı….

SON YAZ 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Selim, Akgün’ü ses kaydıyla birlikte emniyete götürür. Baş savcı Selim’i sorguya alır. Onun Akgün’le iş birliği yapıp yapmadığını sorar. Oda, Akgün’ün Cemal’i konuşturmak için gittiğini kendisine haber verdiğini, onun için oraya gittiğini anlatır. Akgün, serbest kalır.

Özgürlüğünün ilk günü Akgün, hemen Eray ile Soner’in mekanına ortak olur. Tanıdığı bir sanatçıyı çağırıp açılış yapmak için çalışmaya başlar. Bu arada Selim, tüm site sakinlerini toplayıp Akgün’ün suçsuz olduğunu, bundan sonra kendi himayesinde evinde kalacağını söyler.

Kendisini kim ihbar ettiyse karşısına çıkmasını ister. Kaan, Akgün’ü onun evinde gördüğünü söyleyemez. Canan, Akgün ile Yağmur’u nasıl birbirlerinden uzak tutabileceğini Selim’e sorar. Selim, akşam yemeğine Canan’ın evine gidip çocuklarına Akgün’ün onların ağabeyi olduğunu söyler.

Tabi Yağmur, babasının bu sözlerine pek itibar etmez. Mekanın açılış günü Halil’in adamları oraya gelip haraç ister. Tartışma çıkar ve kavga sırasında Akgün’ün saatini dinleme cihazı olan saatle değiştirirler. Fatih, Halil’in avukatına Selçuk Taşkın’ın yaşadığını söyleyip onun fotoğrafını gösterir.

Akgün, Yağmur’la buluşup onu babasıyla görüntülü konuşturur. O anları Halil’in adamları Akgün’ün saatinden dinler ve Selçuk’un yaşadığından emin olur. Akgün, Yağmur’a evlenme teklif eder. Canan, Selim’e yardım etmek için gidip Cemal’le konuşur.

Onun avukatının onu savunmadığını, eğer kendisiyle iş birliği yaparsa az bir cezayla kurtulabileceğini söyleyip avukatlığını üstlenir. Cemal, dayak yemiş bir vaziyette gelir. Avukatı Canan’la Selim’in önüne elindeki fotoğrafları verir. O fotoğraflarla Canan’ın, Akgün’ü ofisinde sakladığını ispatlar.

Son Yaz 14. Bölüm Ön İzleme Yayında! Selim Akgün’ü Kendisine Benzetmeye Mi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler