Ana SayfaDizilerRamo 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sibel Doğu'nun Annesini Buluyor!

İlgili Postlar

Ramo 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sibel Doğu’nun Annesini Buluyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Ramo, 38. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ramo, Kaptan’ı arayıp paraları Silahtar’a teslim edip döneceğini söyler. Doğu’yu kurtarmak için silahlı saldırıya geçer. Silahları başka bir arabaya yükleten Ramo, iz bırakmamak için orayı bombayla patlatır. Ramo 38. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sibel, Doğu’nun annesini buluyor.

Cuma Dizileri 2020

Sibel Doğu’nun Annesini Buluyor!

Ramo 38. bölüm 2. fragmanında; Ramo, Doğu’yu işkence görmüş bir vaziyette bulup onu kurtarıyor. Paraları teslim alan kişi Kaptan’ı arayıp, paralarla birlikte silah deposunun patlatıldığını söylüyor. Sibel, Doğu’nun annesini bulup ona, oğlunun onun yaşadığını bildiğini söylüyor. Ramo, Tezel’i arayıp Sarraf’ın konuşmamak için kendisini öldürdüğünü söylüyor.

İşte Ramo 38. bölüm 2. fragmanı….

RAMO 37. BÖLÜM ÖZETİ!

Sibel, Ramo’ya başı dertte olduğunu söyledikten sonra arabasına giren biri kafasına silahı dayayıp onu, son kez ikaz ettiğini söyleyip gider. Ramo, Türkiye’ye geri dönüp adamları bulur. Onlarla kavgaya tutuştuğu sırada masanın altında bir defter olduğunu görür.

Adamlar köşeye sıkıştıklarını anladıkları anda kendilerini öldürür. Ramo, defteri Sibel’e verip ona, evden çıkmamasını isteyip Bulgaristan’a geri döner. Paraları bulmak için Kaptan’dan 24 saat süre ister. Ama Kaptan Ramo’ya, 12 saat süre verir. O süre içinde Ramo ve adamları, kamyonda kamera olduğunu ve yakında görüntülere ulaşacaklarını söyleyip paraları bulmayı hızlandırır.

Boran, paraları çalan ikiliyi kıstırıp onları alıp paraları gömdükleri yere götürür. Doğu, onları uzaktan görüp Ramo’ya haber verir. Paraları yerinde bulamazlar. Ramo, izlerden ayağı aksayan birinin paraları aldığını anlar. Kasabada, ayağı aksayan tek kişinin o gün ölen kişi olduğunu öğrenir.

Ramo, adamın evini ve deposunu arar. Paralar depoda çıkar. Paraları Azeri ortağıyla birlikte çalmak isteyen Boran’ın maskesi yere düşer. Çiçek, evden kaçıp babasını görmeye gider. Afet’in evi terk ettiğini öğrenen Çiçek, Pire’yle birlikte İzmir’e onları barıştırmaya gider.

Peşlerinden Hasan ile Dilber’de gider. Çiçek, Afet’le konuşmak isterken Dilber ile Hasan’da gelir. Doğan ile Şahin’in ellerinde olduğunu söyleyen biri Sibel’i arayıp o defteri ister. Oda, onları kurtarmak için defteri verir. Ancak, içine koyduğu diskle onların yerini bulur. Ama, adamlar Sibel’i yakalar.

Şerif, Tezel hanımın aracılığıyla Saraf’ı ele geçirir. Ama konuşturamadan Saraf kendisini öldürür. Ramo, Kaptan’ı arayıp paraları bulduğunu söyler. Oda, daha önemli bir durum olduğunu söyleyip onu yanına çağırır. Ramo, Kaptan’ın yanına gittiğinde orada Sibel’i görür.

Ramo 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Kaptan’a Oyun Oynuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler