Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nihal Sefer Çifti Doktor Hanımı...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nihal Sefer Çifti Doktor Hanımı Zorluyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 31. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sadi, Miço ve Emre’yle Abdullah’ın elinden kaçma planını anlatıyor. Nihal, çocukluğunda yaşadıkları şeyleri bir türlü doktor hanıma anlatamıyor. Ona, evliliğinin peri masalı gibi olduğunu söylüyor. Sefer, Nihal’le neden evlendiğinin cevabını doktora veremiyor. Nihal Sefer çifti, doktor hanımı zorluyor.

Cuma Dizileri 2020

Nihal Sefer Çifti Doktor Hanımı Zorluyor!

Kırmızı Oda 32. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nihal, bir hafta boyunca tam üç kez daha bayılıyor. Sefer, karısının başından bir an olsun ayrılmıyor. Seansa ilk Nihal hanım giriyor. Nihal, çok kötü bir çocukluk yaşamıştır. Annesi onu, zengin biriyle evlendirip onun ve kendi hayatlarını kurtarması için büyütüyor.

KIRMIZI ODA 31. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nihal’in babası tüm maaşını at yarışlarına veriyor. Eve icra gelip, tüm eşyalarını götürüyor. Nihal’in erkek kardeşi ise, hep ihmal edilen bir çocuk oluyor. Annesi elline geçen ilk parayla kızına yeni kıyafetler alıyor ve onu güzellik yarışması için hazırlıyor. Nihal, tüm bunları düşünüyor, Ama doktor hanıma anlatamıyor.

Ona sadece, peri masalı gibi bir evliliğinin olduğunu anlatıyor. Doktor hanım, ona sorduğu sorulardan eşinin eve gelir gelmez, çalışma odasında vakit geçirdiğini öğreniyor. Sefer, doktor hanıma eşiyle hiç ortak noktalarının olmadığı için kendisini çalışma odasına kapattığını, ancak o hastalanınca yanında olduğunu söylüyor.

Doktor hanım, Nihal’in onun ilgisine aç olduğu için hastalandığını söylüyor. Bundan sonra, ortak zevkleri olmasa da daha çok birlikte vakit geçirmesini tavsiye ediyor. Sadi, Abdullah tarafından nasıl zorla dilencilik yaptığını anlatıyor. Emre, Sadi’ye okuma yazma öğretiyor. Miço, Emre ve Sadi, birlikte oradan kaçmayı planlıyorlar.

Yalandan bir kavga çıkarıp kapatıldıkları yerin anahtarını alıyorlar. Gece yarısı kaçmak için harekete geçtiklerinde yakalanıyorlar. Miço ile Emre, Abdullah ve adamlarından çok dayak yiyor. Sadi, onlara yardım dahi edemiyor. Emre’nin kız olduğu da dayak sırasında ortaya çıkıyor. Bir hafta boyunca hiç panik atak geçirmeyen Sadi, bunları anlattıktan sonra fenalaşıyor.

Kırmızı Oda 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sefer Nihal’le Zorla Evlendirildiğini Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler