Ana SayfaDizilerRamo 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Şerif'in Tuzağına Düşüyor!

İlgili Postlar

Ramo 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Şerif’in Tuzağına Düşüyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 38. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlan yeni bölümünde; Sibel, Kaptan’ın evini gözetlerken yakalanıyor. Cavidan, Sibel’i kendisinin çağırdığını söyleyip onu kurtarıyor. Ramo, Silahtar’a paraları teslim ediyor. Doğu, onların eline düşüyor. Ramo, Doğu’yu kurtarıp Silahtar’ın deposunu paralarla birlikte patlatıyor. Ramo, Şerif’in tuzağına düşüyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Şerif’in Tuzağına Düşüyor!

Ramo 39. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sibel, Doğu’nun annesinin izini buluyor. Ancak gözetlediği ev Kaptan’ın evi çıkıyor. Doğu’nun annesi de Kaptan’ın karısı çıkıyor. Kaptan, Ramo’yu çağırıp karısını kendi evini gözetlerken yakaladığını söylüyor. O sırada Cavidan aşağı inip Sibel’i kendisinin çağırdığını, onunla vakıfta tanıştıkları yalanını söylüyor.

RAMO 38. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kaptan, bu işe pek inanmayıp araştırma yapmaya başlıyor. Cavidan Sibel’e, kesinlikle Doğu’nun annesi olduğunu bilinmesini istemediğini söylüyor. Ertesi gün Sibel’i, vakfa çağırıp Kaptan’ın şüphelenmemesi için onun üyelik işlemlerini yapıyor. Ramo, paraları Silahtar’ın adamı olduğunu söyleyen birine Kaptan’ın da talimatıyla teslim ediyor.

Kendisi dönmek için yola çıkıyor. Doğu ve adamları Silahtar’ın paralarını ele geçirmek için pusu kuruyor. Ancak o pusuya kendileri düşüyor. Tüm adamları ölüyor. Doğu, onların eline düşüyor. Silahtar, kendisine pusu kuranların Serden Geçtiler’in işi olduğunu anlıyor. Ramo, Doğu’yu kurtarmak için geri dönüyor.

Onu kurtarıp Silahtar’ın deposunu ateşe veriyor. Silahtar, durumu öğrenip Kaptan’ı arıyor ve Serden Geçtiler’in deposunu paralarla birlikte yaktığını söyleyip, onun yanına gitmek için yola koyuluyor. Ramo, Sarraf’ın öldüğünü öğreniyor. Ona bıraktığı mesajı Şerif’ten alıyor. Şerif, Sarraf’ın bile lafını dinlediği bir adamın olduğunu bildiği için Tezel’i kullanıyor.

Tezel, Ramo’yu arayıp Sarraf’ı öldürenin Savaş olduğunu söylüyor. Şerif, Tezel’in yanında o kişinin gelmesini bekliyor. Nehir, Sibel’i takip edip onun Doğu’nun annesini bulduğunu düşünüyor. Cavidan’ı onun yanında görüp onu takip edip evini öğreniyor. Doğu’yla konuşup onu alıp annesinin olabileceği eve götürüyor.

Ramo, Silahtar’la konuştuktan sonra onların yanından ayrılıyor. Silahtar’ın yanındaki adam Doğu’yu tanıyor. Doğu, Nehir’le birlikte Kaptan’ın evine giriyor. Silahtar’ın adamı Doğu’yu tanıyor. Herkes Ramo ile Doğu’nun, Serden Geçtiler’den olduğunu düşünüp şok oluyor. Şerif’de, karşısında Ramo’yu görünce hayli şaşırıyor. Ramo’nun çevresini Şerif’in silahlı adamları çeviriyor.

 Ramo 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sibel Doğu’nun Annesini Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler