Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sefer Nihal'le Zorla Evlendirildiğini Anlatıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sefer Nihal’le Zorla Evlendirildiğini Anlatıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 31. yeni bölümüyle 2 mart cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Nihal ile Sefer, evliliklerindeki sorunları konuşmak için doktor hanıma gelir. Recai, çocukluğunu anlatır. Deniz ile Piraye, evlenmeye karar verip klinikten ayrılır. Sadi, Cemre ile Miço’ya ne olduğunu bir türlü anlatamaz. Kırmızı Oda 31. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kırmızı Oda 31. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sefer, Nihal’le zorla evlendirildiğini anlatıyor.

Cuma Dizileri 2020

Sefer Nihal’le Zorla Evlendirildiğini Anlatıyor!

Kırmızı Oda 31. bölüm 1. fragmanında; Nihal doktor hanıma, evliliğinin bir peri masalı gibi olduğunu anlatıyor. Sefer ise, evliliğinde hiç mutlu olmadığını ve Nihal’le zorla evlendirildiğini anlatıyor. Sadi, Cemre ile Miço’yi nasıl kaybettiğini göz yaşları içinde anlatıyor.

İşte Kırmızı Oda 31. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Tuna, bir zamanlar güzellik kraliçesi olan Nihal ve eşi Sefer’i görünce heyecanlanır. Çift, ayrı ayrı doktor hanımla konuşmak ister. Nihal, doktor hanıma evliliğinin ne kadar mükemmel olduğunu, eşinin kendisini el üstünde tuttuğundan bahseder.

Sefer ise, evliliğinde hiç mutlu olmadığını, aslında başkasını sevdiğini ve unutamadığını, Nihal’in de bunu kabul ederek kendisiyle evlendiğinden bahseder. Recai, doktor hanımdan nasıl Nazlı’yı iyileştirdiyse kendisini de iyileştirmesini ister. Annesiyle babasının kapıcılık yaptığını, hiç iyi bir çocukluk geçirmediğini anlatan Recai, yazmayı çok sevdiğini ama babasının defterini yırttıktan sonra bir daha kalemi eline alamadığını anlatır.

Seans bittikten sonra Recai’nin ilk işi kendisine bir kalem alır. Piraye ile Deniz, evlenmeye karar verdiklerini ve güneye yerleşmeye karar verdiklerini açıklar. Onların klinikten ayrılacak olması herkesi derinden etkiler. İkili vedalaşıp klinikten ayrılır. Sadi, çetedeki günlerini anlatmaya başlar.

Miço ile Sadi, abi kardeş gibi birbirlerini kollayarak günlerini geçirir. Aralarına yeni bir çocuk gelir. Emre, önce Abdullah’a kafa tutar. Ama sonra bir hafta kapatıldığı yerde aç kaldıktan sonra onun dediklerini yapmak zorunda kalır. Sadi ile Miço, Emre’yi de aralarına alır.

Emre onlara, dövüş taktikleri öğretir. Emre’nin aslında bir kız olduğunu öğrenirler. Cemre, kendisini korumak için erkek kılığına girdiğini, bunu kimseye söylememelerini ister. Sadi ile Miço, bu durumu kimseye anlatmaz. Doktor hanım, Miço ile Cemre’ye ne olduğunu sorar. Sadi, yine panik atak geçirir ve onlara ne olduğunu anlatmaya gücü yetmez.

Kırmızı Oda 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi Cemre İle Miço’ya Ne…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler