Ana SayfaDizilerSon Yaz 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selçuk Bir Oğlu Daha Olduğunu...

İlgili Postlar

Son Yaz 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selçuk Bir Oğlu Daha Olduğunu İtiraf Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Son Yaz, 15. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Selim ile Canan, Halil’in avukatı tarafından tehdit edilir. Selim için Muhakim atanır. Canan, Selim’i kurtarmak için kendi kariyerinden vazgeçer. Akgün, babasının yanına gidip Selim’i oraya çağırdığında silahlı saldırıya uğrarlar. Selim, Akgün’ün üzerinde dinleme cihazı olduğunu anlar.Son Yaz 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Selçuk, bir oğlu daha olduğunu itiraf ediyor.

Cuma Dizileri 2020

Selçuk Bir Oğlu Daha Olduğunu İtiraf Ediyor!

Son Yaz 15. bölüm 1. fragmanında; Akgün, babasının yanına gidip fotoğrafı gösterip, oradaki çocuğun kim olduğunu soruyor. Selçuk, geçiştiriyor. Akgün, Yağmur ile Kaan’ı birlikte görünce deliye dönüyor. Kaan, Fatih’le birlikte Selim’in aleyhine ifade veriyor. Selçuk, Selim’e Akgün’ün bir abisi olduğunu itiraf ediyor.

İşte Son Yaz 15. bölüm 1. fragmanı….

SON YAZ 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Akgün, Yağmur’u babasıyla görüştürüyor ve sonra ona evlenme teklif eder. Yağmur, Akgün’le evlenmeyi kabul eder. Ancak, hemen değil önce nişanlanmak ister. Canan, Yağmur’un Akgün’le sevgili olduğunu öğrenir. Daha sonra Akgün’ün Yağmur’a, evlenme teklifi ettiğini duyunca deliye döner.

Canan, kızının kendi yaptığı hatayı yapmasını istemez. Akgün, takım elbisesini giyip Selim’e, kızıyla evlenmek istediğini söylemek için hazırlanır. Bir fırsatını bulur. Söze başlar başlamaz Selim, onun ne söyleyeceğini anlayıp konuşmasına müsaade etmez. Akgün, babasının yanına gidip, bu konuşmayı babasının Selim’le yapmasını ister.

Selim, Akgün’le babasının yanına gider. Ona, babasıyla telefon görüşmesi bile yapmasının yasak olduğunu onun, neden babasının yanına geldiğini büyük bir öfkeyle sorar. O sırada Selçuk, Selim’in kızını oğluna isteyeceğini söylediği sırada silahlar patlar. Halil’in adamları, Akgün’ün saatine yerleştirdikleri dinleme cihazıyla orayı basar.

Selim, Cemal’le gizli bir görüşme ayarlar. Onunda ortaya çıkmasıyla Akgün’ün üzerinde bir dinleme cihazı olduğunu anlar. Düşünüp sanki dinleme cihazını yakalamamış gibi Selim, Halil’in avukatının ikili oynadığından bahseder. Halil, hemen avukatı yanına çağırır.

Selim, onları takip edip avukatı alıp onu Halil’den korumak karşılığıyla iş biriliği yapmayı teklif eder. Oda, kabul etmeye mecbur kalır. Mahkeme Selim için Muhakim atar. Canan, Selim’in kariyerini yakmasını istemediği için girip Muhakim’e, kendi isteğiyle Akgün’ü ofisinde tuttuğunu bu durumun kocasıyla ilgisinin olmadığına dair ifade verir.

Selim, bu olaylar bittikten sora Akgün’ü evden kovar. Akgün, valizini alıp Yağmur’la buluşur ve ondan vazgeçmeyeceğini söyler. Ama Yağmur, onunla evlenemeyeceğini bunun erken olduğunu söyler. Akgün, iş yerine gittiğinde kendisine gelen zarfı açar. İçinden annesinin bir erkek çocuğuyla çekilmiş fotoğrafı çıkar.

Son Yaz 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akgün Bir Abisi Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler