Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 91. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Fikret İle Ümit Demir'e...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 91. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Fikret İle Ümit Demir’e Tuzak Kuruyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 91. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fikret, kendi eliyle annesini rezil ettiği için büyük üzüntüye girer. Ümit, Sevda’ya onun annesi olduğunu söyler. Fikret ile Ümit, Demir’e tuzak kuruyor. Bir Zamanlar Çukurova 91. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Demir ile Züleyha’nın evlilikleri tehlikeye giriyor.

Perşembe Dizileri 2020

Fikret İle Ümit Demir’e Tuzak Kuruyor!

Bir Zamanlar Çukurova 91. bölüm 3. fragmanında; Ümit, terk edilmenin acısıyla Fikret’le bir olup Demir’den intikam almak için iş birliği yapıyor. İntihar etmiş gibi yapıp Demir’i yanına çağıran Ümit, onun kollarındayken Fikret onların fotoğraflarını çekiyor. Züleyha, Demir’le Ümit’in ilişkisini öğreniyor. Gazetelere haber olan Demir, ne yapacağını bilemiyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 91. bölüm 3. fragmanı…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 90. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Fikret’in düellosunu kabul etmez ve vuracaksa kendisini vurmasını isteyip arkasını dönüp gider. Fikret, onun arkasından kurşun sıkamaz. Demir, hemen İstanbul’a eski kahyanın ailesini bulur. Oraya Züleyha ile Sevda’nın geldiğini öğrenir. Eve gelip Züleyha’nın kendisinden öğrendiklerini sakladığı için ona çok kızar.

Fekeli, Fikret’in Demir’in tırlarına bomba yerleştirdiğini öğrenir. Lütfiye’yle birlikte onun gizli ofisine gider. Orada gördüklerinden sonra kalp krizi geçirir. Lütfiye hemen, Fekeli’yi hastaneye yetiştirir. Züleyha, Fekeli’yi görmeye hastaneye gider. Orada Fikret’in teyzesiyle konuşmalarına şahit olur.

Lütfiye, Fikret’e annesinin kendisine yazdığı onlarca mektubundan birini ona okutur. Fikret, annesiyle Adnan Yaman’ın tutkulu bir gizli aşk yaşadığını anlar. Ancak, inanmak istemez. O konuşmaları Züleyha duyar ve Lütfiye’nin çantasını çalıp o mektubu Demir’e götürür.

Fekeli, ağır bir kalp krizi geçirdikten sonra kendisine gelip eve döner. Fikret, amcasından özür dileyip Almanya’ya dönmek istediğini, isterse kendisini mirasından men edebileceğini söyler. Ona kızgın olan Fekeli, Fikret’in Adana’dan uzaklaşmasının en doğrusu olacağını kabul eder.

Bu arada Lütfiye, Şermin’den öğrendiği şeylerden sonra Müjgan’dan korkmaya başlar. Demir, eline geçen mektubun kopyasını tüm Çukurova’nın duvarlarına yapıştırır. Aynı Fikret’in yaptığı gibi. Fikret, Çukurova’yı terk edeceği sırada annesinin kaleminden Adnan Yaman’a yazılan mektubu tüm duvarlarda görür.

 Bir Zamanlar Çukurova 91. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ümit Sevda’ya Kızı Olduğunu..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler