Ana SayfaDizilerAlev Alev 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bülent'in Ölümü Ortaya Çıkacak...

İlgili Postlar

Alev Alev 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bülent’in Ölümü Ortaya Çıkacak Mı?

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 22. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Çelebi, Cemre ile Ozan’ı öpüşürken gördükten sonra eve gidip, Cemre’yi döver. Ozan’ı öldürmek için hemen bir tuzak kurar. Ozan bu tuzağa hazırlıklı yakalanır. Cemre, Çelebi’nin sonunu getirir. Bülent, Çiçek’i öldüreceği sırada İskender yetişiyor. Alev Alev 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Bülent’in ölümü, ortaya çıkacak mı?

Perşembe Dizileri 2020

Bülent’in Ölümü Ortaya Çıkacak Mı?

Alev Alev 22. bölüm 1. fragmanında; İskender, Çiçek’i korumak için Bülent’i öldürüyor. Atlas, Çiçek zannettiği Rüya’ya babasının depodan çıkmadığını söylüyor. Rüya, depoya gittiğinde Çiçek’i çok korkmuş vaziyette buluyor. Tomris, Bülent’in ortadan kaybolmasına pek şaşırmıyor. Ama Rüya, Çiçek’te bir gariplik olduğunu anlıyor.

İşte Alev Alev 22. bölüm 1. fragmanı…

ALEV ALEV 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Çelebi, Ozan’la Cemre’yi öpüşürken gördükten sonra hemen dönüp gider. Adnan’a, Ozan için bir pusu kurmasını emreder. Ona tuzak kırmak için, Esin Ece’nin yerini bildiğini söyleyecek olan biri tarafından onu aratır.

İskender, Bülent’i alıp onu yurt dışına çıkmak için ikna eder. Çelebi, İskender’in sekreterinden durumu öğrenip Bülent’in serbest kalmasını sağlar. Bülent, eve gelip, Çiçek’in üzerinde ne varsa üzerine geçirmek için pazarlık yapar.

Çiçek, Bülent’in elinden Atlas’ı almak için ona üzerine olan tüm mal varlığını vermeyi kabul eder. Atlas Çiçek’e, bahçede birini öldürdüğünü ve ondan sonra mahsene kapattığını söyler. Bülent onların konuşmalarını duyar. Çiçek, Atlas’ın söylediği yere girer ve orada bir ceset görür.

Dönerken Bülent Çiçek’i yakalar. Atlas, babasının Çiçek’i oraya götürdüğünü görüp İskender’i arar. İskender, tam Bülent Çiçek’i boğacakken yetişir. Bülent’i etkisiz hale getirip Çiçek’i kurtarır. Çelebi, eve geldiği zaman Cemre’nin kafasına vurduğu şeyle bayıltır ve sonrasında ona işkence etmeye devam eder.

Cemre, Güneş’le Ozan’a haber gönderir. Ozan, emniyetle işbirliği yapıp dinleme cihazını Güneş’le, Cemre’ye gönderir. Cemre, Çelebi’ye verdiği ilaçla uyuduğu sırada onun çalışma odasına dinleme cihazı yerleştirir.

Tomris’in, masum olduğu anlaşılır. Ama masum olduğunu kanıtlaması için para ödemesi gerekir. Tomris, o ödenecek parayı kabul eder. Eve gelen Dursun beyle özel konuşan Çelebi, sevkıyatın yerini değiştirmek zorunda olduklarını, yoksa sarnıçtaki gibi bir yangın çıkarmak zorunda olduklarını konuşur. Dinleme cihazından duyan emniyet yola çıkar.

Cemre, aldığı işaretten sonra, tüm davetlilere Çelebi’nin kendisine yaptığı şiddeti gösterip anlatır. O sırada polisler evin kapısını çalar. Çelebi, tarihi eser kaçakçılığından göz altına alınır.

 Alev Alev 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cemre Çelebi’nin Sonunu Getiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler