Ana SayfaDizilerAlev Alev 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cemre Çelebi'nin Sonunu Getiriyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cemre Çelebi’nin Sonunu Getiriyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 21. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çelebi, Cemre ile Ozan’ı öpüşürken gördükten sonra eve gidip, Cemre’yi dövüyor. Ozan’ı öldürmek için hemen bir tuzak kuruyor. Ozan bu tuzağa hazırlıklı yakalanıyor. Cemre, Çelebi’nin sonunu getiriyor.

Perşembe Dizileri 2020

Cemre Çelebi’nin Sonunu Getiriyor!

Alev Alev 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çelebi, Ozan’la Cemre’yi öpüşürken gördükten sonra hemen dönüp gidiyor. Adnan’a, Ozan için bir pusu kurmasını emrediyor. Ona tuzak kırmak için, Esin Ece’nin yerini bildiğini söyleyecek olan biri tarafından onu aratıyor.

ALEV ALEV 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İskender, Bülent’i alıp onu yurt dışına çıkmak için ikna ediyor. Çelebi, İskender’in sekreterinden durumu öğrenip Bülent’in serbest kalmasını sağlıyor. Bülent, eve gelip, Çiçek’in üzerinde ne varsa üzerine geçirmek için pazarlık yapıyor.

Çiçek, Bülent’in elinden Atlas’ı almak için ona üzerine olan tüm mal varlığını vermeyi kabul ediyor. Atlas Çiçek’e, bahçede birini öldürdüğünü ve ondan sonra mahsene kapattığını söylüyor. Bülent onların konuşmalarını duyuyor. Çiçek, Atlas’ın söylediği yere giriyor ve orada bir ceset görüyor.

Dönerken Bülent Çiçek’i yakalıyor. Atlas, babasının Çiçek’i oraya götürdüğünü görüp İskender’i arıyor. İskender, tam Bülent Çiçek’i boğacakken yetişiyor. Bülent’i etkisiz hale getirip Çiçek’i kurtarıyor. Çelebi, eve geldiği zaman Cemre’nin kafasına vurduğu şeyle bayıltıyor ve sonrasında ona işkence etmeye devam ediyor.

Cemre, Güneş’le Ozan’a haber gönderiyor. Ozan, emniyetle işbirliği yapıp dinleme cihazını Güneş’le, Cemre’ye gönderiyor. Cemre, Çelebi’ye verdiği ilaçla uyuduğu sırada onun çalışma odasına dinleme cihazı yerleştiriyor.

Tomris’in, masum olduğu anlaşılıyor. Ama masum olduğunu kanıtlaması için para ödemesi gerekiyor. Tomris, o ödenecek parayı kabul ediyor. Çiçek’in, Atlas’ı kurtarmak için tüm mal varlığını ona verdiğinden haberi olmadan.

Eve gelen Dursun beyle özel konuşan Çelebi, sevkıyatın yerini değiştirmek zorunda olduklarını, yoksa sarnıçtaki gibi bir yangın çıkarmak zorunda olduklarını konuşuyor. Dinleme cihazından duyan emniyet yola çıkıyor.

Cemre, aldığı işaretten sonra, tüm davetlilere Çelebi’nin kendisine yaptığı şiddeti gösterip anlatıyor. O sırada polisler evin kapısını çalıyor. Çelebi, tarihi eser kaçakçılığından göz altına alınıyor.

 Alev Alev 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre Çelebi’yi Şikayet Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler