Ana SayfaDizilerAkrep 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferda Ayşem'i Yaralı Bir Şekilde Buluyor!

İlgili Postlar

Akrep 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferda Ayşem’i Yaralı Bir Şekilde Buluyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 16. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlan yeni bölümünde; Ferda, Ece’yle annesini tehdit etmeye çalışırken Ahmet Merve’yi kaçırıyor. Ayşem, karşılığında Merve’yi vermeyi teklif ediyor. Ferda, Aras ile Duru’nun öpüşürken görüntülerini eline geçirip annesini tehdit ediyor. Akrep 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferda, Ayşem’i yaralı bir şekilde buluyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ferda Ayşem’i Yaralı Bir Şekilde Buluyor!

Akrep 17. bölüm 1. fragmanında; Perihan, Ahmet’in karşısına çıkıp ailesinden uzak durmasını, eğer durmazsa onu öldürmekle tehdit ediyor. Aras’la görüşen Perihan, ondan kendisi için çalışması karışlığında ona oğlunu vereceğini söylüyor. Efe, Merve’ye olan zaafını canıyla ödüyor. Ferda, Ayşem’i kanlar içinde yerde yatarken buluyor.

İşte Akrep 17. bölüm 1. fragmanı…

AKREP 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferda, babasıyla Ayşem’i mezarlıkta buluşturup onun gerçek yüzünü gösteriyor. Ahmet, bunu yaptığı için Ferda’yı takibe alıyor. Ayşem, kendisine yardım isteyen bir kadın için Eskişehir’e gidiyor. Annesine bir mektup yazıyor ve mektupta; Ahmet’in kendisine şiddet uyguladığı için dava açabileceğini yazıyor.

Ferda, eve geldiğinde Ece’yi elinde annesinin kendisine verdiği Akrep zehrinin olduğu şişeyle buluyor. Ece’nin o zehri içtiğini düşünüp telaşlanıyor. Ama onun, bebeğine verdiğini öğrenince rahatlıyor. Perihan, Ece’yi almak için Ferda’nın evine gidiyor. Ancak, bunu başaramıyor.

Duru, kocasının kumar borcunu vermek için kumarhaneye gittiğinde Aras’la karşılaşıyor. Aras’la tartışıp orayı terk ediyor. İkinci oraya parayla gidip kocasının borcunu veriyor. O sırada Ferda’nın ihbar etmesiyle kumarhaneye polis baskın yapıyor. Aras ile Duru, öpüşürken Ferda onları izleyip kayıt alıyor.

Ahmet, Efe’den Merve’yi kaçırmasını istiyor. Efe, üzülerek Merve’yi kaçırıyor. Aç susuz kalan Merve’nin görüntüsünü Ferda’ya gönderen Ahmet, ondan Ayşem karşılığında kızını istiyor. Ferda, elindeki görüntüyü herkese izletiyor. Aras, Efe’nin sayesinde Merve’yi oradan kaçırmayı başarıyor.

Ama kendisine gelen telefon karşısında ne yapacağını bilemiyor. Ahmet, eğer Merve’yi verirse kız kardeşi İpek’i unutacağı konusunda onu tehdit ediyor. Aras, arabasında olan Merve’yi, annesine verip vermeme konusunda düşünüp kalıyor. Ahmet, Merve’yi kaçırdığı için Efe’ye işkence yapıyor. Aras, kendisine gelen telefondan sonra ne karar vereceğini bilemiyor.

 Akrep 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Merve’yi Kaçırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler