Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 91. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fikret Gitmekten Vaz Mı...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 91. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fikret Gitmekten Vaz Mı Geçecek?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 90. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fikret, Demir’e neden ona bunu yaptığını anlatıp onunla ölüm kalım savaşına giriyor. Demir, bu düelloya girmeyip dönüp arkasını gidiyor. Fekeli, Fikret’in yaptıklarını öğrendikten sonar kalp krizi geçiriyor. Fikret, Almanya’ya gitmekten vaz mı geçecek?

Perşembe Dizileri 2020

Fikret Gitmekten Vaz Mı Geçecek?

Bir Zamanlar Çukurova 91. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir’in kendisini kaçıranın Fikret olduğunu gördükten sonra çok şaşırıyor. Fikret Demir’e, neden böyle bir öfke yaşadığını tek tek anlatıp onun ipini çözüyor. Sonra ona da silah verip, ikisinden birinin öleceği bir düello teklif ediyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 90. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir, Fikret’in düellosunu kabul etmiyor ve vuracaksa kendisini vurmasını isteyip arkasını dönüp gidiyor. Fikret, onun arkasından kurşun sıkamıyor. Demir, hemen İstanbul’a eski kahyanın ailesini buluyor. Oraya Züleyha ile Sevda’nın geldiğini öğreniyor. Eve gelip Züleyha’nın kendisinden öğrendiklerini sakladığı için ona çok kızıyor.

Fekeli, Fikret’in Demir’in tırlarına bomba yerleştirdiğini öğreniyor. Lütfiye’yle birlikte onun gizli ofisine gidiyor. Orada gördüklerinden sonra kalp krizi geçiriyor. Lütfiye hemen, Fekeli’yi hastaneye yetiştiriyor. Züleyha, Fekeli’yi görmeye hastaneye gidiyor. Orada Fikret’in teyzesiyle konuşmalarına şahit oluyor.

Lütfiye, Fikret’e annesinin kendisine yazdığı onlarca mektubundan birini ona okutuyor. Fikret, annesiyle Adnan Yaman’ın tutkulu bir gizli aşk yaşadığını anlıyor. Ancak, inanmak istemiyor. O konuşmaları Züleyha duyuyor ve Lütfiye’nin çantasını çalıp o mektubu Demir’e götürüyor.

Fekeli, ağır bir kalp krizi geçirdikten sonra kendisine gelip eve dönüyor. Fikret, amcasından özür dileyip Almanya’ya dönmek istediğini, isterse kendisini mirasından men edebileceğini söylüyor. Ona kızgın olan Fekeli, Fikret’in Adana’dan uzaklaşmasının en doğrusu olacağını kabul ediyor.

Bu arada Lütfiye, Şermin’den öğrendiği şeylerden sonra Müjgan’dan korkmaya başlıyor. Demir, eline geçen mektubun kopyasını tüm Çukurova’nın duvarlarına yapıştırıyor. Aynı Fikret’in yaptığı gibi. Fikret, Çukurova’yı terk edeceği sırada annesinin kaleminden Adnan Yaman’a yazılan mektubu tüm duvarlarda görüyor. Fikret, bu durum karşısında gitmekten vaz mı geçecek?

Bir Zamanlar Çukurova 90. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fekeli Hayatını Mı Kaybediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler