Ana SayfaDizilerAkıncı’da Yeni Karakter "Şehmus"

İlgili Postlar

Akıncı’da Yeni Karakter “Şehmus”

Yeni karakterler ve gelişen senaryosuyla izleyicilerle buluşan Akıncı ’nın kadrosuna Şevket Çapkınoğlu katıldı. Oyuncu, dizinin kült isimlerinden Cevdet Emiroğlu’yla kapanmamış bir hesaplaşması olan Şehmus karakteriyle ekrana geliyor. Detaylar haberimizin devamında…

Akıncı’da Cevdet’in Karanlık Geçmişinden Bir Karakter Doğdu: Şehmus

Atv ekranlarının aksiyon dolu hikayesiyle dikkati çeken dizisi Akıncı’nın kadrosu büyümeye devam ediyor. Şevket Çapkınoğlu, Şehmus karakteriyle dizinin kadrosuna katıldı. 14. bölüm itibariyle izleyiciyle buluşan Şehmus, dizide Yıldıray Şahinler’in canlandırdığı Cevdet Emiroğlu’nun geçmişinden gelen gizemli bir karakter. 

 

Şehmus ve Cevdet’in geçmişe dayanan hikayesinde kapanmamış bir hesaplaşma bulunuyor. Cevdet’le yıllar sonra karşılaşmalarının ardından kaderi değişecek Şehmus, dizinin sürprizlerinden biri olacak. Kirli bir geçmişe sahip, dizinin kötü karakterlerinden Şehmus’a hayat veren Şevket Çapkınoğlu izlenesi keyifli bir oyunculuk ortaya koyacak. 

Yeni karakterlerin heyecan dolu yeni hikayeleriyle zenginleşen senaryosuyla Akıncı cuma akşamları saat 20.00’da izleyiciyle buluşuyor. Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Akıncı atv ekranlarında yayınlanıyor.

Akıncı’nın Fatih’inden Yüreklendiren Konuşma…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler